Ce trebuie să aibă poza ta de profil pe conturile de socializare

“Vaaaai, ce chitară mare şi frumoasă are tipul ăsta!” – aceasta este o reacţie aproape universal valabilă la vederea unui instrument în fotografia ta. Nici nu trebuie să-ţi mai faci probleme cum că ar fi cazul să şi înveţi să cânţi la chitară, din moment ce te afişezi cu una.

19 mart. 2013, 21:29
Ce trebuie să aibă poza ta de profil pe conturile de socializare

Doar s-o ţii in mana si tot e suficient, ca sa intorci capete on line – asa sustine un studiu comandat de Facebook si redat de site-ul Menshealth.com

Citeşte şi Ce spun despre tine Like-urile pe care le dai pe Facebook

Istoria, de altfel, ne demonstrează că o serenadă sub balconul oricărei femei face minuni şi mai devreme sau mai tarziu ea va ajunge în patul tau. Astfel, studii sociologice moderne demonstrează că abilităţile muzicale ale unui tip îi măresc şansele în faţa unei femei şi-l fac să pară mult mai sexy.  Concret, un site de socializare a trimis 50 de cereri de prietenie unor femei – cu un tip dotat cu trasături fizice impecabile, dar fără chitară, şi altor 50 – acelaşi profil, cu fix aceleaşi trăsături, dar cu o chitară lângă bărbatul în cauză. Rezultatele au fost că doar 5 femei din 50 au răspuns cererii de prietenie trimise de persoana făra chitara, în timp ce celui cu chitară i-au răspuns 14 doamne.

Citeşte continuarea pe Problemesex.ro