Şocant! Ce apare pe site-ul Poliţiei Române despre Luiza Melencu, la 6 luni de la dispariţie

Poliţia Română nu a făcut nicio schimbare pe site-ul instituţiei cu privire la detaliile dispariţiei fetei, chiar dacă în tot acest timp singurul lucru clar este acela că fata a fost răpită de Gheorghe Dincă, aşa cum chiar el a recunoscut.

RomaniaTV.net
25 oct. 2019, 10:37
Şocant! Ce apare pe site-ul Poliţiei Române despre Luiza Melencu, la 6 luni de la dispariţie

„Motiv urmărire: În ziua de 14.04.2019 a plecat voluntar de la domiciliu în mun. Caracal, jud. Olt, în vederea rezolvării unor probleme personale și nu a mai revenit până în prezent”, se precizează pe site-ul Poliţiei Române, scrie spynews.ro.

Tot acolo se fac precizări cu privire la felul în care era îmbrăcată Luiza în ziua dispariţiei, dar şi alte câteva detalii care ar putea să conducă spre găsirea ei.

Citeşte şi IMAGINI INCREDIBILE din camera în care Dincă a omorât-o pe Alexandra. Ce au găsit anchetatorii în munţii de gunoaie adunate în locuinţă

„Înălțime 160 cm, constituție atletică, față ovală, păr șaten lung, ochi căprui. La data plecării era îmbrăcată în pantaloni tip blugi elastici de culoare albastră, rupți în genunchi, pulover de culoare negru, geacă de culoare neagră, având asupra sa un rucsac negru, încălțăminte sport de culoare deschisă. Persoana în cauză nu suferă de afecțiuni psihice, are asupra sa actele personale de identitate și telefon mobil care este închis. Observații: este elevă în clasa a XII-a la Liceul Tehnic Costin D. Nenițescu din Craiova”, este precizat pe site-ul Poliţiei.