Ce apropiaţi sunt Delia Antal şi fratele lui Didier Drogba! GALERIE FOTO

Actriţa şi regizoarea româncă Delia Antal are o relaţie foarte strânsă cu fratele mai mic al celebrului atacant ivorian de la Chelsea, Didier Drogba. Cei doi au colaborat la proiectul "Dora", însă apropierea lor nu este doar una profesională.

RomaniaTV.net
20 apr. 2012, 17:01

Delia Antal şi fratele lui Didier Drogba sunt vecini vecini la Londra şi se cunosc de aproape şapte ani! Chiar celebrul fotbalist este cel care le-a facut cunoştinţă, atunci când a aflat că Delia Antal e pasionată de actorie şi doreşte să ajunga cât mai sus în domeniul pe care şi l-a ales.

Junior Drogba a jucat in filmul „DORA”, regizat de actriţa Delia Antal. Şi nu numai că s-a descurcat de minune pe platourile de filmare, dar Junior chiar îi arunca priviri galeşe Deliei. Cei doi sunt foarte apropiaţi şi se ajută unul pe altul la nevoie! . Ei merg împreună la cele mai importante petreceri de la Londra şi au chiar câteva proiecte cinematografice comune. În filmul „Dora”, Junior Drogba joacă rolul unui emigrant african, care lucrează în acelaşi hotel cu personajul principal, Dora. „N-aş vrea să dau foarte multe detalii pentru că doresc ca spectatorii să descopere singuri acţiunea filmului, la sfârşitul anului când acesta va fi distribuit în România”, spune Delia.

Delia Antal şi Junior Drogba sunt legaţi de o frumoasă prietenie. Fratele fotbalistului de la Chelsea o susţine pe Delia în tot ceea ce face. „Nu a fost nevoie să-l conving să joace cu mine. Nu am putut să-i dau un rol principal pentru că majoritatea actorilor principali din «Dora» sunt albi, englezi şi români, dar s-a ulţumit cu rolul acesta de emigrant african. S-a întâmplat să filmăm chiar şi 10 ore pe zi, iar Junior m-a însoţit aproape tot timpul, pentru că este un tip care vrea să înveţe şi se implică cu devotament în ceea ce face”, spune Delia. Când nu se filma la „Dora”, Delia şi Junior Drogba se ţineau de glume pe platoul de filmare şi se priveau tandru şi zâmbitori. Se înţeleg mereu din priviri şi se distrează de minune atunci când merg împreună la petrecerile mondene din Londra.

Cei doi au mai jucat împreună în filmul „The Estate” şi colaborarea lor nu se va opri cu siguranţă aici, deoarece mai au câteva proiecte cinematografice de pus la punct.