Ce ar face vedetele din România dacă ar începe războiul. Vezi ce artist ar da bir cu fugiţii

Este posibil să izbucnească războiul la graniţa României, scrie de câteva săptămâni presa. Iar dacă armata română ar trebui să se bazeze şi pe bărbaţii celebri de la noi, unii ar înfrunta vitejeşte situaţia, iar alţii ar da bir cu fugiţii peste Ocean.

06 mai 2014, 07:16
Ce ar face vedetele din România dacă ar începe războiul. Vezi ce artist ar da bir cu fugiţii

Pentru Cătălin Botezatu, un eventual război nu înseamnă mare lucru. El a declarat pentru Ziarul Ring că este un patriot, iar dacă va fi nevoie, este gata să ţină piept duşmanilor. Mai mult, Cătălin Botezatu este dispus oricând să lase din mână acul, foaia şi creionul şi să pună mâna pe rachete. Designerul a dezvăluit că a făcut armata la Caracal, la regimentul Rachete Antiaeriene. Dacă ar începe războiul, ar merge tot acolo, pentru că ştie ce are de făcut.

Şi Adrian Enache ar fi dispus, în caz de nevoie, să lase microfonul şi să meargă la război. Cântăreţul spune că a făcut armata la paraşutişti şi că este dispus să apere ţara, dar speră ca avionul să greşească ruta şi să-l paraşuteze în Las Vegas.

Nici pentru Alin Oprea un eventual război în România nu ar fi o problemă. Ofiţer în rezervă, solistul a explicat că ştirile despre un război sunt o manipulare şi că dacă s-ar pune problema, conflictul nu ar fi pentru români, ci pentru unii smecheri cu alţi şmecheri.

Cântăreţul Raul nici nu vrea să audă de război. El spune că nu şi-a făcut atâtea operaţii estetice ca să meargă pe front. Aşa că alege varianta a doua: preferă să fugă peste Ocean, tocmai în Statele Unite ale Americii.

CITEŞTE ŞI: Victor Ponta: România nu se află în pericol. Nu este nevoie de mobilizarea rezerviştilor