Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra în vârstă de 34 de ani

Medicii legiști au făcut public motivul pentru care DJ Lalla a murit. Corpul tinerei a fost găsit pe plaja din Mamaia, iar autopsia a stabilit cauza decesului.

29 sept. 2023, 16:32
Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra în vârstă de 34 de ani
Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. De ce a murit, de fapt, tânăra în vîrstă de 34 de ani

Ce au descoperit medicii legişti la autopsia artistei DJ Lalla. La o zi după deces, medicii au efectuat autopsia, mai ales că în acest caz au apărut mai multe suspiciuni. Una dintre  variante a fost cea a sinuciderii, având în vedere faptul că femeia suferea de depresie. Chiar mama ei a vrut să o ajute și a căutat un medic psihiatru în Turda, localitatea de baştină a artistei DJ Lalla, pe numele real Laura Roşca.

Citeşte şi: Mesajul ciudat postat de DJ Lalla înainte să fie găsită moartă pe plaja din Mamaia. Poliţiștii iau în calcul varianta unei sinucideri!

Conform medicilor legişti, rezultatele autopsiei arată că tânăra ar fi murit înecată, deoarece s-au găsit apă și nisip în plămânii tinerei, scrie SpyNews. Având în vedere că tatăl ei a declarat că era o înotătoare foarte bună, verdicul pare destul de ciudat! Aceasta era îmbrăcată cu un tricou de înot și slip, în momentul în care a fost găsită fără viață pe o plajă din Mamaia. De asemenea, oamenii legii nu au găsit urme de violență asupra ei.

Citeşte şi: Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Tatăl artistei rupe tăcerea: „S-a întâmplat în urmă cu o lună”

Prietenii artistei au sesizat o schimbare în comportamentul ei în ultima perioadă, când și-a pierdut cheful de viață și a slăbit foarte mult. De asemenea, tânăra se retrăsese din lumea mondenă. DJ Lalla era urmărită de zeci de mii de oameni pe rețelele de socializare.


Calendar 2024
Calendar 2024