Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Tatăl artistei rupe tăcerea: „S-a întâmplat în urmă cu o lună”

Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Trupul Laurei Roșca a fost găsit de o turistă care se plimba pe plajă și care a crezut inițial că este vorba despre un manechin adus de valuri din larg. Când s-a apropiat, și-a dat seama că este o persoană care nu mișcă și a sunat imediat la 112.

29 sept. 2023, 09:41
Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Tatăl artistei rupe tăcerea: „S-a întâmplat în urmă cu o lună”
Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla

Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla. Pe pagina sa de Facebook, ultima postare este din 20 septembrie când a realizat un video într-un lift. Potrivit informațiilor de pe rețelele sociale, tânăra lucra la un post de radio din București, Radio3Net „Florian Pittis”.

Citește și: Mesajul ciudat postat de DJ Lalla înainte să fie găsită moartă pe plaja din Mamaia. Poliţiștii iau în calcul varianta unei sinucideri!

Noi detalii ies la iveală despre DJ Lalla

Tatăl fetei se gândește că fiica lui ar fi fost în depresie sau ar fi consumat prea mult alcool în momentul în care s-a întâmplat tragedia. Totodată, bărbatul recunoaște că tânăra a trecut printr-un moment greu în urmă cu o lună, iar acum făcea ședințe de terapie cu un specialist. Laura Roșca recunoștea că luptă cu depresia și posta zeci de filmulețe motivaționale.

Din câte știu era o înotătoare foarte bună. Ori că poate consumase alcool, sau o fi fost vreo stare depresivă. Ea, acum vreo lună, a avut o depresie și a fost internată, dar în ultima perioadă am înțeles că se simțea foarte bine”, a declarat tatăl ei.  Apropiații vorbesc despre un deces în familie care ar fi afectat-o profund.

Anchetatorii merg pe mai multe ipoteze acum. Tânăra ar fi putut muri înecată sau s-ar fi putut sinucide, însă nu exclud nici varianta unei crime.

Laura Roșca, care a fost găsită pe o plajă din Mamaia, era DJ și prezentatoare radio. A fost identificată de autorități după tatuaje și după brățara pe care o purta.


Calendar 2024
Calendar 2024