Ce au găsit DOCTORII în stomacul unui TIGRU, după ce nu mai mâncase de două SĂPTĂMÂNI: Erau URIAŞE

O echipă de doctori veterinari din America au salvat viaţa unui tigru de 200 de kilograme, în vârstă de 17 ani, după ce acesta nu mai mâncase de două săptămâni. Folosind un endoscop, ei au descoperit că în stomacul acestuia se aflau două bile de păr, având o greutate de câteva kilograme, care obturau intestinele.

23 mai 2013, 17:29

Ty, tigrul de 200 de kilograme, a fost supus unei operaţii în cursul zilei de miercuri pentru îndepărtarea a două bile de păr uriaşe. Felina nu a mai putut să le regurgiteze din cauza dimensiunilor acestora, ceea ce a dus la îmbolnăvire, potrivit NY Daily News.

Citeşte şi A rămas şocată când a deschis uşa: Ce a găsit o FEMEIE ÎN BAIE

Animalul se afla într-o rezervaţie din Clearwater, Florida. Îngrijitorii s-au speriat în momentul în care tigrul în vârstă de 17 ani a refuzat să mănânce timp de două săptămâni. Cu toate că astfel de bile de păr sunt normale la feline, dimensiunile celor găsit în stomacul lui Ty au surprins veterinarii, acestea fiind la fel de mari ca o minge de baschet. 

Citeşte şi SCENE DE GROAZĂ la circ. Un dresor a fost omorât de un tigru în timpul spectacolului VIDEO

Operaţia a descurs normal, tigrul fiind salvat. Vernon Yates, proprietarul rezervaţiei unde trăieşte animalul le-a mulţumit doctorilor din Tampa Bay pentru efortul depus în salvarea felinei. Acesta se va află în perioada de recuperare şi va reveni la dieta lui normală într-un timp foarte scurt.