Ce au în comun tinerele divorţate

Un procent îngrijorător de mare dintre miresele cu vârste puţin peste 20 de ani realizează că s-au căsătorit cu persoana nepotrivită sau că au păşit spre altar prea devreme. Cauza? Un trend periculos care a cuprins, încet-încet, mii de femei...

RomaniaTV.net
20 mai 2013, 09:16
Ce au în comun tinerele divorţate

In ziua de azi, rata divorturilor a scazut, totusi cifrele nu arata incurajator pentru tinere. 40% dintre miresele care si-au spus juramintele intre 20 si 25 de ani nu-si pot tine promisiunea de „pana cand moartea ne va desparti”.

In spatele acestor statistici pandeste un curent nou: exista o dorinta arzatoare in randul femeilor destepte si increzatoare care le determina sa se marite cat mai curind posibil – indiferent daca si-au gasit sau nu alesul.

Citeste si: 10 lucruri de facut inainte sa te casatoresti

„Aici nu vorbim de tipe care s-au lasat de liceu sau de femei care considera ca au nevoie de un barbat pentru a fi fericite”, spune Jennifer Gauvain, coautoare a cartii „How Not to Marry the Wrong Guy”.

„Ci de acelea care sunt constiente de valoarea lor, sunt independente si incearca sa-si traiasca viata cat mai bine.“ De fapt, chiar dorinta lor de a avea absolut totul e cea care le saboteaza…

Citeste si: Primul an de casatorie, o proba de foc

Prea multe, prea devreme

„Forta” care reprezinta fitilul acestei probleme este subtila si se petrece la nivel subconstient. „Acapareaza” femeile chiar in timpul unei activitati obisnuite, cum ar fi privitul la televizor sau rasfoitul unei reviste.

Mai multe despre tinerele divortate gasesti pe Cosmopolitan.ro.