Ce au spus medicii când l-au văzut pe Sorin Comşa, desfigurat pentru 5.000 de euro VIDEO

Sorin Comșa, un tânăr în vârstă de 24 de ani din Alba-Iulia, a câștigat concursul de dat palme organizat de RXF, o promoție românească de MMA. Imaginile cu sportivul desfigurat de loviturile primite au devenit virale pe internet.

19 ian. 2023, 20:43
Ce au spus medicii când l-au văzut pe Sorin Comşa, desfigurat pentru 5.000 de euro VIDEO
Ce au spus medicii când l-au văzut pe Sorin Comşa, desfigurat pentru 5.000 de euro

Ce au spus medicii când l-au văzut pe Sorin Comşa, desfigurat pentru 5.000 de euro. Câștigătorul a părăsit ringul desfigurat, cu o jumătate de față foarte umflată, dar şi cu premiul de 5.000 de euro. La trei zile de la turneu Sorin Comșa a discutat live cu urmăritorii săi de pe TikTok.

„Ce au spus medicii când te-au văzut?”, a fost una dintre întrebări, iar reacția lui Sorin Comşa a venit imediat: „Ce să spună, frate, mama lucrează la spital… Medicii văd tot timpul astfel de cazuri, nu vă gândiți că numai eu arăt așa!”.

Citeşte şi: Reacţia fabuloasă a lui Conor McGregor la imaginile cu campionul român desfigurat la campionatul de dat palme: „Absolut superbă tehnică”

Urmările palmelor primite erau încă vizibile pe figura ardeleanului care nu-și putea mișca încă o parte din mușchii feței, însă starea sa începe să se îmbunătățească. „S-a mai dezumflat, nu mai e așa umflat”, a spus Sorin Comșa.

@grosu98 să nu vă mai aud #grosutop #rxfmma #lasvegasromania #lasvegas ##rxfslap #slap #slaps #galarxf ♬ sunet original – Sorin Comsa