Reacţia FABULOASĂ a lui Conor McGregor la imaginile cu campionul român desfigurat la campionatul de dat palme: „Absolut superbă tehnică”

Sorin Simion Comșa (24 de ani) a câștigat competiția de dat palme organizată de RXF România, la capătul unor dueluri care l-au lăsat desfigurat. Irlandezul Conor McGregor (34 de ani) a comentat imaginile.

19 ian. 2023, 13:21
Reacţia FABULOASĂ a lui Conor McGregor la imaginile cu campionul român desfigurat la campionatul de dat palme: „Absolut superbă tehnică”

Imaginile şocante din finala competiției de dat palme, câştigată de românul Sorin Comşa, deşi era efectiv desfigurat, au ajuns şi la Conor McGregor, unul dintre cei mai cunoscuţi luptători din istoria UFC. Simion, deşi vizibil rănit, a rezistat în finală şi a reuşit să se impună, încasând pentru performanţa sa un cec de 5.000 de euro.

Conor McGregor a distribuit clipul pe contul de Twitter și a notat în descriere: „O tehnică absolut superbă. Felicitări noului campion mondial!”.

Deși palmele primite de la oponentul din finală l-au desfigurat, Sorin nu a cedat. A continuat să lovească, iar Gorczyca a abandonat în cele din urmă, l-a anunțat pe arbitrul Sandu Lungu că se dă bătut.

Sorin Comșa a câștigat, astfel, premiul de 5.000 de euro. Iar imaginile în care el este pălmuit și în care poartă centura au devenit virale, s-au răspândit rapid la nivel internațional.

Citeşte şi: Fost tenisman şi crainic la Europa Liberă, dezvăluiri despre rolul lui Ion Ţiriac în Securitate: „Era ‘tablagiu’ pe hârtie, dar a început să urce destul de repede în grad. La 33-34 de ani era deja colonel”