Ce se întâmplă dacă nu faci sex 30 de zile. O să fii surprins

O lună de abstinenţă în cuplu, de exemplu, îţi va colora viaţa sexuală cum nici nu îţi imaginezi. Iată când sunt benefice pauzele de sex în cuplu.

15 iul. 2014, 12:14
Ce se întâmplă dacă nu faci sex 30 de zile. O să fii surprins

Când vreţi să vă surprindeţi plăcut: orice surpriză sexuală va avea efectul scontat dacă o dozezi cu un strop de anticipare, scrie unica.ro. Îi poţi propune iubitului tău o escapada sexuală peste două săptămâni sau îl poţi provoca să nu mai faceţi sex până în noaptea nunţii… dacă aţi stabilit data.

Citeşte şi Ce cuvinte doreşte un bărbat să audă în pat pentru o partidă de neuitat

Când vreţi spontaneitate şi dorinţă maximă: Dacă şi tu şi el ştiţi că partidele voastre de sex se petrec de două sau trei ori pe săptămână, sigur spontaneitatea iese din peisaj. Îi poţi propune iubitului tău să luaţi o pauză de la sex. Prin interdicţie nu faci decât să intensifici dorinţa sexuală, iar dacă încalci termenul până la care nu aveţi voie să faceţi sex, spontaneitatea reintră în peisaj.

Citeşte şi 8 motive pentru care masturbarea este mai bună decât o partidă de sex. Scapă de inhibiţii!

Când vreţi sex pasional: dacă reuşiţi să faceţi faţă tentaţiei şi atingeţi termenul limită sigur regăsirea va fi una furtunoasă, mai ales dacă îl surprinzi cu o lenjerie provocatoare sau cu un truc sexy.