Ce avere a făcut Şerban Huidu în aproape 25 de ani de „Cronica Cârcotaşilor”. „Milioanele, că am mai multe!”

Şerban Huidu, unul dintre cei mai statornici oameni de televiziune, lucrează şi acum la "Cronica Cârcotaşilor", emisiune lansată în anul 2000, la Prima TV, post care o difuzează şi acum, la mai bine de două decenii de la ediţia inaugurală.

08 nov. 2023, 16:07
Ce avere a făcut Şerban Huidu în aproape 25 de ani de „Cronica Cârcotaşilor”. „Milioanele, că am mai multe!”
Ce avere a făcut Şerban Huidu în aproape 25 de ani de "Cronica Cârcotaşilor". "Milioanele, că am mai multe!"

Ce avere a făcut Şerban Huidu în aproape 25 de ani de „Cronica Cârcotaşilor”. Prezent la Premiile Radar de Media 2023, omul de televiziune a criticat proiectele de tip reality-show și mai ales pe fanii acestora, a vorbit deschis despre dezvoltarea mediului online, dar a mai tratat și subiectul banilor câștigați de pe urma „Cronicii Cârcotaşilor”.

„Mi se pare că formatele de tip reality, de când s-au înființat, odată cu Big Brother, sunt o intruziune foarte mare în viața oamenilor. Iar această pasiune nebună a celor care se uită peste tot, nu numai la televizor, de a fi cât mai în viața celorlalți, mi se pare vecină cu patologia. Deci sunt bolnavi oamenii ăia!”, a declarat „cârcotaşul” pentru Cancan.

Citeşte şi: Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Cei doi trec prin momente dificile: „Mi-a zis Vio că gata!”

Întrebat de va face dacă se va termina cu televiziunea, Șerban Huidu a răspuns: „Citesc și dorm și stau!”. Acesta a dezvăluit şi că a ajuns la o situaţie financiară foarte bună în acest moment: „Mai de mult am făcut milionul (n.r. – de euro). Nu partea financiară e importantă, până la urmă. Dar fac și eu ca Ion Țiriac, milioanele, că am mai multe!”.

Şerban Huidu a comentat şi dezvoltarea internetului: „Televiziunea n-o să moară niciodată. Așa cum de fiecare dată când apărea o medie nouă, fiecare cântau prohodul. A apărut radioul, au zis că moare cartea. Uie că n-a murit. A apărut televiziunea, au zis că moare radioul. Radioul merge foarte bine. Apariția netului este înlocuirea unei paradigme. La televizor era „în data D, la ora D, vezi emisiunea”. Pe net este „unde vreau eu, când vreau eu, văd aia, dar să îmi placă”. Dar televiziunea va rămâne în continuare, pentru că cele mai mari bugete se duc în televiziune”.

Citeşte şi: Theo Rose a apărut bătută la filmări! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Vocea României: „Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis” VIDEO