Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Cei doi trec prin momente dificile: „Mi-a zis Vio că gata!”

Oana Lis are grijă de soţul ei, care se confruntă cu probleme de sănătate, dar nu şi-a pierdut simţul umorului. Aceasta tocmai a postat ce propunere a primit de la Viorel Lis şi i-a întrebat pe fanii ei virtuali ce trebuie să facă.

07 nov. 2023, 22:06
Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Cei doi trec prin momente dificile: „Mi-a zis Vio că gata!”
Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Cei doi trec prin momente dificile: "Mi-a zis Vio că gata!"

Oana Lis, anunţ neaşteptat despre soţul ei. Soţia fostului primar al Capitalei este foarte activă și pe rețelele de socializare, acolo unde împărtășește cu cei ce o îndrăgesc aproape tot ceea ce se întâmplă în viața sa, atât momentele bune, cât și cele mai puțin plăcute. În ciuda greutăților cu care se confruntă, Oana Lis nu și-a pierdut simțul umorului și publicat un mesaj cu care a reușit să-și amuze urmăritorii.

Citeşte şi: Theo Rose a apărut bătută la filmări! Ce s-a întâmplat cu jurata de la Vocea României: „Am petrecut câteva zile cu ochiul drept închis” VIDEO

„Mi-a zis Vio că gata, de azi mănânc de 10 lei pe zi! Ce recomandați? Ori mai caut încă 9 pensionari care să-mi dea fiecare câte 10 lei… ori mă conformez și caut produse… să mă încadrez… dar nu știu ce și unde”, a scris Oana Lis pe Facebook.

Citeşte şi: Cătălin Măruţă, prima declaraţie despre retragerea de la TV. „Nu cred că o să fiu prezentator”

Oana Lis şi soțul ei au trecut printr-o perioadă dificilă, iar vedeta face tot ce îi stă în putință pentru ca partenerului ei să nu-i lipsească nimic. Nu cu mult timp în urmă, însă, Viorel Lis a fost internat în spital, iar soşţia sa a dorit să-i fie alături, stând cu el în unitatea spitalicească. Multă lume se întreabă de ce Oana Lis nu a luat în calcul varianta azilului, iar ceasta a explicat concret de ce refuză vehement această opțiune.

„Eu îl duc la azil doar dacă mă calcă mașina. În primul rând eu pot avea grijă de el, nu zic total nu, poate și eu la bătrânețe ajung la azil. Atâta timp cât e bine și conștient, eu cred că poate stă acasă. Cred că mai repede îl îngrop de viu decât să îl duc la azil. Pe mine, oamenii mă pun într-o lumină proastă”, a spus Oana Lis.