Ce avere a moştenit pisica lui Karl Lagerfeld, Choupette. Este unica moştenitoare FOTO

Publicat: Miercuri, 20 Februarie 2019 13:04 // Actualizat: Miercuri, 20 Februarie 2019 13:04 // Sursa: romaniatv.net

Creatorul de modă german Karl Lagerfeld, designerul principal al casei Chanel, care a murit la vârsta de 85 de ani, marți, și-ar fi desemnat drept moștenitoare pisica, o celebră birmaneză numită Choupette.

Foto: huff.ro

Celibatar și fără copii, Karl Lagerfeld lasă în urma sa o pisică devenită celebră în ultimii ani, Choupette, o birmaneză pe care a adoptat-o în 2011, de la manechinul Baptiste Giabiconi.

De altfel, Lagerfeld iubea atât de mult felina încât a spus despre Choupette, în 2013, că ar lua-o de soție dacă acest lucru ar fi legal.

„Nu credeam că mă voi îndrăgosti atât de mult de o pisică", a declarat creatorul de modă într-un interviu pentru CNN.

Citeşte Karl Lagerfeld, cauza morţii. Raportul medicilor în privinţa decesului celebrului designer

O veritabilă muză pentru designerul german stabilit la Paris, Choupette a fost desemnată moștenitoare.

„Fiți siguri că va fi suficient pentru toată lumea", declara Lagerfeld într-un interviu pentru publicația Numéro.

„Totuși, mi se pare că în Franța este interzis să lași moștenire ceva hamsterului sau porcului de Guineea", i-a spus jurnalistul care îl intervieva.

„Foarte bine, pentru că eu nu sunt francez", a declarat creatorul german, a cărui avere este estimată la peste 170 de milioane de euro.

Lagerfeld era rezident francez, dar ar fi putut să ceară prin testament să se aplice legea germană în ceea ce privește desemnarea moștenitorilor. În Germania este permisă desemnarea animalelor de companie drept moștenitori. O altă posibilitate de a-și lăsa averea pisicii ar fi fost să desemneze o persoană de încredere căreia să îi lase o sumă de bani cu condiția ca aceasta să aibă grijă de felină până la moarte. O a treia posibilitate ar fi fost să fi înființat o fundație care să aibă ca misiune îngrijirea pisicii.

Choupette deține deja o avere de aproximativ 3 milioane de euro, potrivit unor declarații făcute de Karl Lagerfeld în 2015, anul în care a fost lansată cariera pisicii. Prietena celui supranumit „Kaiser-ul" „a lansat" o colecție de produse de machiaj, după care a devenit imaginea mai multor branduri, printre care Opel.

Felină albă birmaneză cu ochi albaştri are 50.700 de urmăritori pe platforma Twitter şi 184.000 de fani pe Instagram şi este renumită şi pentru tratamentul regal de care beneficiază. Choupette călătoreşte într-un avion privat şi are în permanenţă la dispoziţie două însoţitoare şi o gardă de corp personală. Totodată, în 2014, Karl Lagerfeld i-a dedicat pisicii sale o carte, intitulată „Choupette – the Enchanted Life of a Fashion Cat".

Germanul Karl Lagerfeld este considerat unul dintre cei mai importanţi creatori de modă ai sfârşitului de secol al XX-lea. A colaborat cu mai multe case de modă, printre care Chanel, unde a fost director de creație din 1983, dar şi Fendi.

loading...
2 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
21 feb 04:59
Răspunde | Votează email 0 email
Allison Howarts
Bună ziua, sunt Allison Howarts După ce am fost în relație cu Anderson de ani de zile, sa despărțit de mine, am făcut tot posibilul să-l aduc înapoi, dar totul a fost zadarnic, l-am vrut atât de mult din cauza dragostei pe care o am pentru el, L-am rugat cu totul, am făcut promisiuni, dar a refuzat. Mi-am explicat problema prietenului meu și mi-a sugerat să contactez mai degrabă un vrăjitor care să mă ajute să arunc o vrajă care să-l aducă înapoi, dar eu sunt tipul care niciodată nu credea în vrajă, nu aveam de ales decât să încerc, mi-a trimis poșta de vrajă și mi-a spus că nu există nici o problemă că totul va fi bine înainte de trei zile, că fostul meu se va întoarce la mine în trei zile, a aruncat vraja și în mod surprinzător în a doua zi, era în jurul orei 16.00. Ex-ul meu ma sunat, eram atât de surprins, am răspuns la telefon și tot ce mi-a spus a fost că a fost atât de rău pentru tot ce sa întâmplat încât a vrut să mă întorc la el, că mă iubește atât de mult. Am fost atât de fericit și am mers la el, așa am început să trăim împreună din fericire din nou. De atunci, am promis că oricine știu că are o problemă de relație, aș fi de ajutor pentru o astfel de persoană, referindu-mă la singurul vrăjitor real și puternic care ma ajutat cu propria mea problemă. email: [email protected] puteți să-l trimiteți prin e-mail dacă aveți nevoie de asistență în relația dvs. sau în orice alt caz sau pe WhatsApp pe +2348069032895
1) vrăji vrăji
2) vrăji pierdute
3) Vrăjile divorțului
4) Vrăjile căsătoriei
5) Vraja de legare.
6) vrăji de rupere
7) Înlăturați un iubit trecut
8.) Vrei să fii promovat în biroul tău / vraja de loterie
9) doresc să-ți satisfacă iubitul
Contactați acest mare om dacă aveți o problemă pentru o soluție durabilă
[email protected]
20 feb 17:50
Răspunde | Votează email 0 email
Neagu Mircea
Oare Pisica , poate Inaugura un Muzeu , de Arta ? Posibil , daca Trece pe Langa un Tablou , si Recunoaste Personajul , si incepe sa Miaune , Mi-au un Tablou , Mi-au un Muzeu de Arta Moderna , iar astfel , Pictori , Necunoscuti , Devin Celebri ! Peste Timpuri , in Viitor !
1
EUR
4.8426
RON
02 Jun
noapte 10 °
zi 17 °
Ultimele joburi adaugate
24 H