Ce avere a strâns Maia Morgenstern! Actrița se compară cu nume sonore de la Hollywood!

Maia Morgenstern este, cu siguranță, una dintre cele mai renumite actrițe de la noi din țară. A reușit să își facă un renume și să impresioneze și peste hotare, inclusiv la Hollywood. Talentul incontestabil al acesteia nu a rămas nerăsplătit, iar averea strânsă confirmă acest lucru.

22 feb. 2022, 13:00
Ce avere a strâns Maia Morgenstern! Actrița se compară cu nume sonore de la Hollywood!

După ce a fost aleasă, personal, de Mel Gibson, pentru a interpreta rolul Fecioarei Maria în mega-producția cinematografică “Patimile lui Hristos, Maia Morgenstern a reușit să-și rotunjească conturile cu o sumă cu multe zerouri.

Nu doar rolurile din producțiile cinematografice i-au sporit veniturile. Maia Morgenstern este și directoarea Teatrului Evreiesc de Stat din București și are venituri și din drepturi de autor și alte activități conexe pe acest plan.

CITEȘTE ȘI: Maia Morgenstern, mesaj de despărţire: „Cuvânt de rămas bun. Sau în loc de lacrimi de despărțire”

Ce avere a strâns Maia Morgenstern!

Potrivit declarației de avare, Maia Morgenstern deține mai multe terenuri și două apartamente, unul moștenit, de 102 mp, altul cumpărat, de 83 mp și o casă de 293 mp, potrivit site-ului Fanatik.ro.

În conturi, actrița deține suma de 1.900.000 lei, în mai multe bănci, iar în valută, conform declarației, Maia Morgenstern deține un cont în care are peste 60.000 de euro.

CITEȘTE ȘI: Maia Morgenstern, mărturisiri despre istoria revendicată a suferinței: trauma Holocaustului și consecințele xenofobiei: „Da, am fost agresată fizic și scuipată și zgâriată”

În plus, ca și directoare a Teatrului Evreiesc de Stat din București, Maia Morgenstern încasează peste 105.000 de lei anual, adică puțin peste 21.000 de euro. La aceste venituri se mai adaugă și salariul obținut de la o universitate particulară, în valoare de 20.000 de lei anual.