Ce avere are Alexandru Cumpănaşu! Unde locuieşte unchiul Alexandrei Măceşanu

Acuzat din toate părțile că a făcut bani din parteneriate cu Statul Român, pe care acum "îl desființează", Alexandru Cumpănașu va trebui să-și publice declarația de avere dacă va candida cu adevărat la Președinția României. În acest moment, averea unchiului Alexandrei Măceșanu reprezintă un secret.

08 sept. 2019, 18:05
Ce avere are Alexandru Cumpănaşu! Unde locuieşte unchiul Alexandrei Măceşanu

Chirstian Sabbagh a dezvăluit într-o postare pe contul de socializare că este vecin cu Alexandru Cumpănașu. Zona la care se referă vedeta Kanal D este una destul de bună din București, o zonă de vile în apropierea unui celebru parc bucureștean. Din motive de securitate personală, nu vom da mai multe detalii despre locația respectivă.

„Să mai întreb din ce bani ați ajuns să fiți vecin cu mine? Spre deosebire de dumneavoastră, părinții mi-au lăsat suficienți bani. Dumneavoastră, banii cui îi cheltuiți”, se întreba retoric Cristian Sabbagh în urmă cu câteva zile.

Alexandru Cumpănașu mai deține însă un apartament în București, pe care l-a închiriat. Recent, Cumpănașu a fost dat în judecată de vecinii de sub el pentru că i-a inundat și n-a vrut să le plătească toate pagubele, scrie wowbiz.ro.

De asemenea, noua soție a lui Cumpnașu, Simona Baltag, a trecut în declarația de avere comletată anul trecut, pe vremea când era consilieră la guvern faptul că este proprietara unei case de 78 mp și a unul teren situate în Ilfov. Cât a lucrat „la stat”, ea a avut un venit lunar de 9.600 lei.

Întreaga avere a lui Alexandru Cumpănașu, omul care a bulversat viața publică românească va putea fi cunoscută în totalitate abia în momentul în care acesta se va înscrie oficial în lupta pentru fotoliul de la Cotroceni. Cumpănașu ar putea fi candidatul-surpriză, venit de nicăieri, care să capitalizeze nemulțumirea populației față de corupția din structurile Statului Român.