Ce avere are Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a făcut dezvăluiri: „Nu am nimic pe numele meu”

Ce avere are Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a făcut o serie de dezvăluri privind bunurile sale sau casa în care locuiește. Surpriza este că toate aceste lucruri nu sunt pe numele ei, ci pe al mamei sale. Ea le-a explicat și copiilor faptul că nu își pot permite extravaganțe.

07 feb. 2024, 17:47
Ce avere are Claudia Pătrășcanu. Cântăreața a făcut dezvăluiri: „Nu am nimic pe numele meu”
Ce avere are Claudia Pătrășcanu

Ce avere are Claudia Pătrășcanu. Vedeta a fost căsătorită cu Gabi Bădălău, căruia i-a dăruit doi băieți. După divorț, copiii au rămas la mamă, așa cum este normal, iar la tatăl lor merg în anumite zile stabilite de ambii părinți.

Citește și: Claudia Pătrășcanu s-a aliat cu amanta lui Gabi Bădălău pentru a câștiga custodia copiilor. Cum s-au răzbunat cele două femei pe milionar: „Am depus la instanță toate cheltuielile cu ea, toate mesajele de când a plecat de acasă”

Ce avere are Claudia Pătrășcanu

Eu la 43 de ani, nu am nimic pe numele meu. Eu nu am nimic. Totul este pe numele mamei mele, pentru că totul îi aparține ei și tatălui meu, bineînțeles, care nu mai este printre noi. Ei au muncit foarte mult și nu au vrut să îmi lase nimic pe numele meu.

Și copiii, nepoții… mama le-a explicat, le-am arătat și actele și tot să știe că ceea ce am muncit, când cânt și ce aduc umplem frigiderul, plătim activitățile, atât cât ne permitem. Le-am spus, casa nu este a mea, mașina nu este a mea, pur și simplu totul este al bunicilor”, a declarat Claudia Pătrășcanu, la Antena Stars.

În ceea ce privește creșterea copiilor ei, Claudia Pătrășcanu a precizat că în acest mod vrea să îi educe: „Așa și vreau să îi cresc. Vreau să fie pe picioarele lor. Orice ar face în viața asta, și dacă nu este fotbalist și este instalator, are un job bine stăpânit, în mâinile lui, să fie util”.

Claudia Pătrășcanu, atac devastator la Irinel Columbeanu

Claudia Pătrășcanu l-a comparat pe Gabi Bădălău cu Irinel Columbeanu, mărturisind că influența banilor, orgoiliile și ambițiile au ruinat destine. „Ambițiile, orgoliile și banii distrug vieți. Uite, un exemplu foarte bun este un domn cunoscut de la noi, fost milionar. Și el a făcut la fel. Își ținea nevasta pe la poartă să își vadă copilul, nu o lăsa. A trebuit să plece prin America să se realizeze, ca să se întâmple ce cu dânsul la bătrânețe?

La Columbeanu mă refer. Asta se întâmplă. Ești uitat într-un colț, nu te mai bagă nimeni în seamă. Și banii? A spus-o chiar el (n.r. Columbeanu). Banii strică vieți și banii m-au nenorocit. Unde a ajuns palatul acela și unde au ajuns banii aceia? Contează ceea ce faci pe pământul ăsta, cu ce rămâi, ce lași în urma ta. Lăsăm copiii aceștia”, a spus Claudia Pătrășcanu.