Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea! Motivul halucinant pentru care a divorțat de Gabi Bădălău. ”Mâncam pâine cu untură”

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au avut și momente minunate în relația lor, nu doar scene pline de drame sau certuri. Din rodul iubirii lor au ieșit doi copii frumoși pe care amândoi îi iubesc nespus. Nu mulți știu, însă, că artista a luat hotărârea de a divorța, chiar după un moment în care a fost dată afară din casă cu cei doi copii.

13 dec. 2023, 08:37
Claudia Pătrășcanu rupe tăcerea! Motivul halucinant pentru care a divorțat de Gabi Bădălău. ”Mâncam pâine cu untură”

Claudia Pătrașcanu și Gabi Bădălău au fost unul dintre cele mai cunoscute cupluri din showbiz-ul românesc, însă nu mulți știu că bărbatul a dat-o afară din casă pe soția lui, Claudia, în timpul căsniciei lor. Atunci a fost și momentul în care artista a decis să divorțeze și să o ia pe un alt drum.

Citește și Claudia Pătrășcanu, dezvăluiri despre relația Gabi Bădălău: „A dormit la mine acasă”. Ce se întâmplă între cei doi?

În 2019, cei doi și-au luat rămas bun, după șase ani de relație. Căsnicia lor a fost una tumultuoasă, iar după trei ani de procese, divorțul celor doi a fost pronunțat.

Invitată în podcastul lui Cătălin Măruță, Claudia Pătrășcanu a vorbit și despre divorțul cu Gabi Bădălău.

Claudia și-a adus aminte și de momentele fericite alături de soțul ei, dar și despre momentele dureroase care și-au pus amprenta în sufletul artistei.

De altfel, vedeta a mărturisit și momentul în care a fost dată afară din casă căsniciei lor.

Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău au fost căsătoriți patru ani și au împreună doi copii minunați.

În anul 2019, artista a anunțat pe internet că divorțează de tatăl copiilor ei, după ce fusese dată afară din casă, împreună cu cei doi copii ai săi.

Anii au trecut, iar Clauda a reușit să treacă peste momentele dureroase din perioada căsnicie cu Gabi Bădălău.

Invitată la podcastul lui Cătălin Măruță, artista a povestit cum a fost dată afară din casă de către Bădălău, împreună cu cei doi copii ai lor.

”Atunci a murit ceva pentru mine”

Cântăreața nu și-a mai dorit să se întoarcă în locuința fostului soț, deși afaceristul credea că îl va ierta.

„Eu în viața asta pot să iert orice și să trec peste orice. Faptul că m-a dat afară cu copiii din casă… nu mi-am dorit să mă mai întorc în viața mea acolo. Pâine cu untură mâncam.

Asta a fost și ideea când m-a dat afară din casă, să mă întorc că nu mai pot. Tata mi-a zis să nu las pe nimeni să mă calce în picioare. În momentul în care m-am văzut dată afară din casă cu copiii, atunci a murit ceva pentru mine”, a spus Claudia Pătrășcanu în podcastul Acasă la Măruță

„Nu, nu a fost violent fizic, verbal da. Vrem sau nu, când e o ceartă, cu toții o avem astfel de momente. Mi-am dat seama după trei ani de casanicie că nu va merge, am tot lungit-o. Nu mă simțeam liniștită acolo… lasă fericirea, dar liniștea nu era. I-am zis mereu să plece o perioadă.

Citește și Claudia Pătrăşcanu, un nou atac la adresa lui Bădălău: „Copiii n-o să aibă domiciliul la el, pentru că stă mai mult în cluburi, în vacanțe”

Dacă pleca era cel mai deștept bărbat posibil în ochii mei. Putea să plece și un an. A făcut foarte multe chestii pe care nu trebuia să le facă.(…)Nu a vrut să avem un divorț calm. El e genul de om răzbunător. Încă un lucru care mi-aș fi dorit să îl facă. Să nu decidă familia în locul lui, pentru copiii lui, să ia el decizii. S-a terminat divorțul, doar că mai avem acest apel pe care l-am deschis eu”, a mai declarat Claudia Pătrășcanu.