Ce avere are Cristian Cioacă. Fostul soţ al Elodiei Ghinescu ar putea fi eliberat mai devreme

Ce avere are Cristian Cioacă. Fostul poliţist a fost condamnat la 15 ani și 8 luni de închisoare pentru omor în 2014, însă ar putea ieși mai devreme din închisoare. Poate solicita la un moment dat eliberarea condiționată, justificând un comportament exemplar după gratii.

02 nov. 2021, 17:45
Ce avere are Cristian Cioacă. Fostul soţ al Elodiei Ghinescu ar putea fi eliberat mai devreme
Ce avere are Cristian Cioacă

Ce avere are Cristian Cioacă. Fostul soţ al Elodiei Ghinescu nu ar avea o situaţie financiară foarte bună. Mai mult decât atât, are de achitat despăgubiri în valoare de 250.000 de euro pentru familia Elodiei, 150.000 de euro pentru fosta soacră și 100.000 de euro pentru cumnatul său.

Citeşte şi: Mama lui Cristian Cioacă rupe tăcerea: Elodia este în viaţă şi se răzbună. Ăsta e scopul ei!

Ce avere are Cristian Cioacă

Cristian Cioacă a depus o declarație de avere cu câteva luni înainte să fie încarcerat, în calitate de ofițer „pus la dispoziție” de IPJ Argeș, unde s-a transferat după moartea fostei soții.

Cristian Cioacă are doar o singură proprietate pe numele lui sau a rudelor de gradul I. Acesta deține 50% dintr-o garsonieră de 20 mp din Brașov, iar cealaltă jumătate încă este trecută pe numele Elodiei Ghinescu, potrivit Wowbiz.ro.

Avocata familiei Elodiei crede că Cioacă ar putea fi eliberat mai devreme și că este privilegiat în închisoare. Acesta ar avea doar un coleg de celulă, fiind privit „ca un VIP”, după cum a declarat recent Crina Radu.

Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești.

Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului.

Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeapsă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e”, a declarat Crina Radu la Antena Stars.