Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede. Câţi ani va sta după gratii din cei 15 la care a fost condamnat

Cristian Cioacă a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, dar fostul polițist ar putea ieși de după gratii mai rapid pentru bună purtare.

15 oct. 2021, 23:18
Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede. Câţi ani va sta după gratii din cei 15 la care a fost condamnat

Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede. Cristian Cioacă a primit o condamnare de 15 de ani de închisoare pentru lovituri cauzatoare de moarte în cazul Elodiei Ghinescu, dar fostul polițist ar putea ieși de după gratii mai rapid pentru bună purtare.

Cristian Cioacă ar putea ieşi din închisoare mai repede

Cristian Cioacă ar beneficia de tratament preferențial în închisoare, fapt confirmat acum de avocata părinților Elodiei Ghinescu, Crina Radu. Reprezentanta familiei cunoscutei avocate, dispărută în urmă cu mai mulți ani, a făcut dezvăluiri șocante. „Are acolo un regim preferențial. Ar fi în cameră doar cu încă o persoană. Dintotdeauna a avut un regim preferențial. Știu că acolo e privit așa ca un VIP, poate pentru faptul că e din Pitești. Toate instituțiile care au fost implicate în situația lui Cristian Cioacă nu au fost obiective, și în privința copilului”, a declarat Crina Radu la Antena Stars.

Cristian Cioacă rupe tăcerea înainte de eliberare: „Mă înşela, a trebuit să fac asta”

Până acum din pedeapsa de15 ani și 8 luni, s-au scurs 7 ani. Cu toate acestea, posibilitatea ca fostul polițist să iasă pe bună purtare din pușcărie este una foarte mare, afirmă avocata familiei Elodiei Ghinescu: „Cristian Cioacă este privit altfel decât alte persoane care sunt în situația dumnealui. Oricum i s-a aplicat o pedeaspă destul de mică. Dumnealui e tânăr și va ieși din închisoare, însă pe Elodia cine o mai aduce de acolo de unde e?”.


loading...