Ce avere are de fapt Diana Şoşoacă: Senatoarea face pe lună doar din avocatură peste 20.000 de lei

Diana Şoşoacă a făcut publică declaraţia sa de avere. Se pare că senatoarea a strâns o avere frumuşică de-a lungul timpului.

24 ian. 2021, 17:26
Ce avere are de fapt Diana Şoşoacă: Senatoarea face pe lună doar din avocatură peste 20.000 de lei

Ce avere are de fapt Diana Şoşoacă. Senatoarea AUR are trei locuințe, o casă de vacanță și 4 terenuri, dar și conturi bancare care însumează peste 15.000 de euro, se arată în declarația de avere depusă la Senat.

Ce avere are de fapt Diana Şoşoacă. Senatoarea şi-a făcut publică declaraţia de avere

Diana Şoşoacă are de asemenea şi un teren agricol de peste 20.000 mp în Baloteşti, judeţul Ilfov, şi încă trei terenuri intravilane, două în Vâlcea şi unul în Dâmbovița. Avocata mai are trei locuinţe, dintre care două apartamente şi o casă de vacanţă, precum şi un autovehicul marca Opel Corsa cumpărat în 2015, se arată în documentul depus la Senat.

Totodată are şi obiecte de artă dobândite ”din familie”, care au o valoare estimată de 5.000 de euro. De asemenea, senatoarea AUR mai are patru conturi bancare, unde, în total, se află peste 16.000 de euro.

În declaraţia de avere se mai precizează faptul că aceasta deţine Cabinetul de Avocatură Ivanovici, de unde, în anul 2020, a obţinut suma de 250.000 de lei. La acest cabinet este angajat ca secretar şi soţul Dianei Șoșoacă și care încasează 28.000 de lei pe an.

Diana Şoşoacă este avocata IPS Teodosie care a contestat în instanță restricția de organizare a pelerinajului la Peștera Sfântului Apostol Andrei. A fost momentul în care notorietatea lui Sosoaca a explodat. Avocata era cunoscută foarte mult în mediul online, unde a postat videoclipuri în care a condamnat deciziile luate de guvern.

Pe portalul Tribunalului Constanța este înregistrată, cu data de 18 noiembrie, cererea Arhiepiscopiei Tomisului de anulare parțială a HCJSU Constanta nr. 72/10.11.20, cu privire la articolele ce interzic participarea la procesiunile și pelerinajele religioase a persoanelor care nu au domiciliul sau reședință în localitățile în care se desfășoară aceste activități, spune ziarulevenimentul.ro.

Citeşte şi: Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”