Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”

Diana Șoșoacă, senator AUR, a declarat că "un medic nu trebuie să mă convingă să mă vaccinez, el trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative, dar eu hotărăsc".

20 ian. 2021, 22:48
Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal! „Un medic nu are dreptul să mă convingă să mă vaccinez!”

Diana Şoşoacă provoacă un nou scandal cu alte declaraţii incendiare. Aceasta a mai afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare.provoacă un nou scandal cu alte declaraţii incendiare. Aceasta a mai afirmat public că legislația românească interzice influențarea pacientului, făcând referire la campania de vaccinare.

Diana Şoşoacă, un nou scandal

Diana Șoșoacă a stârnit deja o controversă în legătură cu adeverința sa medicală care atestă că are o afecțiune care îi permite să nu poarte mască. „Nu are dreptul să mă convingă, un medic nu trebuie să mă convingă, medicul trebuie să îmi expună care sunt efectele pozitive și cele negative ale vaccinului, iar eu hotărăsc, nu are dreptul să mă convingă. Dacă dânsul încearcă să mă convingă, trebuie să îmi plătească și despăgubiri. Întotdeaua i-am cerut despăgubiri oricui, așa suntem noi avocații, mereu cu contractul în mână. De ce spuneți că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni? (n. red. – către Alexandru Rafila). Dacă 12 milioane de oameni nu se vaccinează de ce vreți să îi obligați? Nu aveți dreptul să obligați pe nimeni”, a declarat Diana Șoșoacă, miercuri, în timpul emisiunii lui Răzvan Dumitrescu de la Antena 3.

Diana Şoşoacă spune că niciun membru al familiei sale nu se va vaccina împotriva coronavirusului. „E experimental, va fi valabil abia din 2023”

Alexandru Rafila susţine însă că trebuie vaccinați 12 milioane de oameni până în septembrie. „Trebuie până la finalul lui septembrie să vaccinăm 12 milioane de oameni, dacă nu reușește guvernul asta, trebuie să și-o asume. Este un pariu al dezvoltării României, prin întoarcerea la normalitate. Durata anticorpilor este limitată, maximum șase luni și nu toate persoanele care au trecut prin boală știu dacă au acești anticopri sau nu. Nu obligă nimeni românii să se vaccineze, este un „trebuie” referitor la situația de sănătate publică, dacă nu se va întâmpla, rămâne să vedem”, a replicat Alexandru Rafila.


loading...