Ce avere are „Lupul de la Rutieră”, polițistul decorat de MAI, acuzat că este șpăgar

Noi informații ies la suprafață în cazul „Lupul de la Rutieră", polițistul decorat „pentru onoare și integritate", care primea salariu de merit. El a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, pentru că lua mită. 

28 mart. 2023, 23:53
Ce avere are „Lupul de la Rutieră”, polițistul decorat de MAI, acuzat că este șpăgar

Angajatul MAI este acuzat de procurorii din Brașov că le-a cerut colegilor de la Poliția Rutieră să treacă mașinile care depășeau tonajul admis spre un hotel din Poiana Brașov. La schimb, polițistul poreclit „Lupul de la Rutieră” ar fi primit cadou ședințe la SPA și diverse sponsorizări pentru clubul de fotbal la care juca copilul său.

Mai mult, în ultimii doi ani de zile, controversatul polițist a primit Placheta de Onoare a Poliției Române, o Diplomă de integritate înmânată chiar de ministrul de Interne Lucian Bode. În plus, agentul a primit și distincția PRO URBE, oferită de ATOP Brașov. Pentru distincțiile menționate, polițistul primește de multă vreme și salariu de merit.

 

Ce avere are „Lupul de la Rutieră”

 

Cazul „Lupului de la Rutieră” a provocat rumoare la nivel național. Astfel, au apărut noi informații despre agent și soția sa, din punctul de vedere al situației materiale. Soția bărbatului a fost viceprimar, până când și-a dat demisia, pentru a intra în afaceri. Ea deține o spălătorie auto, un balon de fotbal, dar și alte business-uri.

În urmă cu doi ani de zile, firma soției a înregistrat o cifră de afaceri de aproape o jumătate de milion de lei și un profit de 65.000 de lei.

Familia sa deţine mai multe terenuri, unul agricol și patru în intravilan. Cel mai mare teren are 42.000 de metri pătrați.

În plus, în declarația sa de avere „Lupul de la Rutieră”, a consemnat că nu are copii însă, potrivit procurorilor, polițistul are un fiu care joacă fotbal la o echipă sponsorizată de hotelul din Poiana Brașov, spre care mergeau mașinile care depășeau tonajul, fără să plătească.