Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

Este una dintre cele mai iubite şi mai apreciate artiste de la noi din ţară, cu toate astea, averea pe care a agonisit-o de-a lungul celor peste 30 de ani de carieră nu este deloc una impresionantă.

21 nov. 2021, 20:53
Ce avere are Niculina Stoican. Artista a investit sume uriaşe în ceasuri şi bijuterii

Potrivit declaraţiei de avere publicată în iunie 2021, Niculina Stoican a primit, în anul naterior, suma de 82.000 lei de la Ansamblul Maria Tănase din Craiova. Pe lângă această sumă, cântăreața a mai adunat alți 16.848 de lei din activitățile artistice susţinute. Niculina Stoican este, totodată, și consilier județean, salariul pe care-l încasează de la CJ fiind de 21.900 de lei. Din drepturile de autor primește 8.624 de lei.

Ce avere are Niculina Stoican

În plus, cântăreaţa mai are şi dividende în valoare de 28.500 de lei de la firma pe care o are în Târgu-Jiu.

Niculina Stoican nu are nici conturi bancare, nici active financiare pe numele ei. Are un singur apartament, de 47 de mp, în Târgu-Jiu şi două terenuri: unul intravilan (1.719 mp) și altul extravilan (792 mp).

Pe lângă acestea, Niculina Stoican are o colecție impresionantă de bijuterii și ceasuri. Inelele pe care le deţine valorează 3.000 de euro, lănțișoarele – 2.000 de euro, brățările – 1.500 euro iar ceasurile de damă și cele bărbătești – 65.000 de euro.

Citeste si Bombă! Conflictul dintre Petrică Mîțu Stoian și Niculina Stoican, confirmat chiar de artist cu câteva zile înainte să moară: „Manageri numiți politic în funcții pe care nu le cunosc. Din cauza lor m-am pensionat”

În acelaşi timp, însă, artista contractate împrumuturi bancare. A făcut un împrumut de tip CAR de 480.000 de lei (96.000 de euro), pe care trebuie să-l restituie în următorii 7 ani.

Niculina Stoican, dispute cu Doru Gușman și Olguța Berbec

In ultima vreme, Niculina Stoican a fost în centrul unor scandaluri de amploare. După moartea lui Petrică Mîţu Stoian, artista a fost acuzată de impresarul acestuia, Doru Guşman, că îl umilea constant. Drept urmare, Niculina a anunţat că-i intentează proces pentru acuzaţii fără acoperire.

Niculina Stoican va ajunge în instanță nu doar alături de Doru Gușman, ci și de o altă colegă de breaslă!

Olguța Berbec și Niculina Stoican au ajuns la cuțite, din cauza unei melodii! S-au aruncat cuvinte grele după ce Olguța a susținut că Niculina i-ar fi “furat” o piesă, iar solista, vizibil deranjată de noile acuzații, este pregătită să rezolve problema în instanță.

Citeste si Niculina Stoican a răbufnit după ce Olguța Berbec a decis să o dea în judecată: Când mergem în instanță nu mai există loc de alte discuții!