Ce avere are Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep e unul dintre cei mai bogaţi machedoni

Simona Halep este una dintre cele mai bogate sportive din lume, cu o avere estimată la aproape 50 de milioane de euro, însă soţul ei nu e mai prejos din punct de vedere financiar. Toni Iuruc deţine mai multe firme în Bucureşti şi Constanţa care îi aduc un profit semnificativ.

12 iul. 2022, 10:35
Ce avere are Toni Iuruc. Soţul Simonei Halep e unul dintre cei mai bogaţi machedoni

Simona Halep și Toni Iuruc s-au căsătorit civil pe 15 septembrie 2021 şi urmează să meargă în faţa altarului în toamna acestui an. Apropiaţii aşteaptă cu nerăbdare nunta ca-n poveşti.

„În noiembrie, facem nunta la Sinaia. Sperăm să fie ceva cu totul deosebit pentru noi, dar nu vreau să vorbesc mai mult. Este viaţa noastră privată. Dacă vreţi să discutaţi de tenis, vă rog s-o întrebaţi pe Simona. Ea se ocupă de partea de tenis, ea este specialista, campioana familiei.”, a declarat Toni Iuruc, potrivit Fanatik.

Citeşte şi: Simona Halep a stabilit data nunții. Petrecerea va avea loc la cazinoul din Sinaia

Ce avere are Toni Iuruc. Afacerile pe care le moşteneşte din familie

Toni Iuruc este cunoscut de mai multă vreme în lumea afacerilor din Bucureşti şi din Constanţa. Soţul Simonei Halep este implicat în domeniul publicității și în cel al imobiliarelor, fiind unul dintre cei mai bogați machedoni.

Pe numele său real Gabriel Apostol Iuruc, Toni Iuruc a avut şase firme de-a lungul firmei, arată sursa citată.

  • Gama Electric Import Export (cu obiect de activitate comerțul cu amănuntul al articolelor și aparatelor electrocasnice, în magazine specializate – radiată);
  • ACB Advertising Development (publicitate – activitate suspendată);
  • Promotion & Models Services (publicitate – radiată),
  • Combat Games (radiată);
  • AdVenture Top Services (publicitate – activitate suspendată);
  • AdVenture International (activitate suspendată).

Citeşte şi: Cât costă un sejur all-inclusive în stațiunea Elenei Udrea. Preţurile sunt pentru toate buzunarele

Prin firma AdVenture Top Services, Toni Iuruc a fost implicat în campania electorală a lui Sorin Oprescu în 2008. La acel moment raporta o cifră de afaceri de peste 700.000 de lei, echivalentul a peste 150.000 de euro.

În prezent, soţul Simonei Halep obţine sume de ordinul a zeci de mii de euro din închirierea proprietăţilor pe care le deţine.

Toni Iuruc provine dintr-o familie de aromâni, cu legături serioase în lumea afacerilor. Mama sa, Genica Iuruc, deţine două companii Trei Rândunele și T.N.C. Electric International, conform Fanatik.

De precizat că T.N.C. Electric International nu are activitate fiscală declarată din 2006. Singurul an în care firma a înregistrat cifră de afaceri mai mare de 0 fiind 2008, atunci când anunța puțin peste 150.000 de lei.

În schimb, Trei Rândunele a raportat în 2021 o cifră de afaceri de peste un milion de lei (în jur de 200.000 de euro). Banii provin din închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate. Totuși, profitul raportat de mama lui Toni Iuruc a fost de puţin peste 1.150 de lei pentru anul fiscal 2021, de 100 de ori mai puțin decât în 2020, atunci când anunța peste 130.000 de lei la acest capitol.