Simona Halep a stabilit data nunții. Petrecerea va avea loc la cazinoul din Sinaia

Simona Halep va face cununia religioasă și petrecerea la cazinoul din Sinaia, în luna noiembrie, după ce sezonul de tenis se va termina.

10 iul. 2022, 12:56

Simona Halep și Toni Iuruc au stabilit data cununiei religioase, dar și a petrecerii de nuntă. Mai exact pe 13 noiembrie 2022, într-un loc de vis, cazinoul din Sinaia. Soțul sportivei a confirmat informația pentru fanatik.ro. „Da, e adevărat!”, a spus Toni Iuruc.

Citeşte şi: Motivul uluitor pentru care Ion Țiriac nu a mers să o vadă pe Simona Halep la Wimbledon. „N-o să uit niciodată!”

Simona Halep şi Toni Iuruc, nunta anului în România la Sinaia

După cununia religioasă, Simona Halep şi Toni Iuruc vor petrece alături de rude şi prieteni tot la cazinoul din  Sinaia. La petrecerea selectă sunt aşteptaţi aproape 300 de invitaţi. Cu siguranţă nu vor lipsi nume grele din lumea sportului şi nu numai.

Simona și Toni Iuruc s-au căsătorit civil anul trecut în luna septembrie. Sportiva a mărturisit că se vede și mamă în curând.

”Dacă pot visa, eu îmi doresc trei copii, dar cred că vor fi doi. Nu am timp pentru trei copii (…) Acum sunt fericită. Nu mai sunt speriată, acum câţiva ani spuneam că nu aş putea fi o soţie bună, dar se pare că sunt”, a spus sportiva în urmă cu ceva timp.

Citeşte şi: Simona Halep, uluită după eșecul cu Elena Rybakina. „N-am nicio explicație pentru ce s-a întâmplat”