Ce AVERI au marii artişti ai României

Iubiţi şi aplaudaţi de public, marii artişti ai României au reuşit să agonisească ceva avere în anii de muncă. Iar de când unii ocupă şi funcţii de conducere, le merge şi mai bine. Spre exemplu, Alexandru Arşinel a agonisit în cei 50 de ani de carieră 5 case şi peste 550.000 de lei.

11 feb. 2015, 08:10
Ce AVERI au marii artişti ai României

Alexandru Arşinel este unul dintre artiştii care au reuşit să agonisească cel mai mult, în cei peste 50 de ani de carieră.

Din declaraţia sa de avere, cât a fost manager al Teatrului de Revistă „Constantin Tănase”, reiese că actorul are 5 case, depozite bancare de peste 550 de mii de lei şi o colecţie de timbre în valoare de 5.000 de euro. Ca director, Arşinel avea un salariu anual de peste 48.000 de lei, scrie Libertatea.

Nici Maia Morgenstern nu se poate plânge. Ca director al Teatrului Evreisesc, actriţa câştigă anual peste 47 de mii de lei.

Ea mai câştigă aproape 39 de mii de lei pe an de la Teatrul Naţional. În cei 30 de ani de carieră a reuşit să agonisească două case, iar în conturi are aproximativ 120.000 de lei. Într-un cont de investiţii mai are 8000 de lei.

Soprana Felicia Filip, care are o funcţie importantă la Opera comică pentru copii, a agonisit trei case şi bijuterii în valoare de peste 5.000 de euro. În bănci are 4 conturi cu aproape 65 de mii de euro.

CITEŞTE ŞI Imagini de senzaţie cu MAIA MORGENSTERN şi RADU BELIGAN. Unde s-au distrat ACTORII VIDEO