Imagini de senzaţie cu MAIA MORGENSTERN şi RADU BELIGAN. Unde s-au distrat ACTORII VIDEO

Cei doi actori au petrecut cu vin şi muzică lăutărească într-un restaurant din Capitală. La ieşirea din restaurant, gheaţa le-a dat mari bătai de cap, iar Maia Morgenstern a fost la un pas să se accidenteze.

20 ian. 2015, 09:02
Imagini de senzaţie cu MAIA MORGENSTERN şi RADU BELIGAN. Unde s-au distrat ACTORII VIDEO

Cei doi au petrecut la ceas de seară, cu vin şi lăutari. La ieşirea din restaurant au avut parte de un incident mai puţin plăcut. Maia Morgenstern a alunecat pe gheaţă şi cu greu a reuşit să se redreseze şi să se urce în maşină, potrivit Wowbiz.

Maia Morgenstern şi Radu Beligan au fost suprinşi de paparazzii în timp ce petreceau într-un restaurant cu lăutari. Pe acordurile unor melodii de petrecere, dar şi a unor pahare de vin, atmosfera s-a încins la maximum, iar Maia Morgenstern i-a dedicat colegului său de pahar un vers din celebra piesa „Dar-ar naiba-n tine, dragoste”.

 

Citeşte şi Schimb de replici neaşteptat între Radu Beligan şi Maia Morgenstern: „De câte ori faceţi SEX pe noapte?”

Odată petrecerea încheiată, cei doi actori au oferit alt moment de colecţie. În încercarea de a-l ajuta pe Radu Beligan să urce în taxi, Maia Morgestern a alunecat pe gheaţă, s-a dezechilibrat, a încercat să se prindă de un semn de circulaţie, dar a ratat punctul de sprijin şi a alunecat. În final artista a reuşit să-şi ducă planul la bun sfârşit, urcându-se în masină.