Ce bacșiș trebuie să lași în saloanele de înfrumusețare. O manichiuristă din Cluj a fost nemulțumită când a primit doar 80 de lei

După ce a primit 80 de lei bacșiș, o manichiuristă de la un salon de renume s-a arătat extrem de nemulțumită de atenția primită.

21 mai 2023, 14:34
Ce bacșiș trebuie să lași în saloanele de înfrumusețare. O manichiuristă din Cluj a fost nemulțumită când a primit doar 80 de lei
Manichiuristă nemulțumită de bacșișul de 80 de lei

O clientă a unui salon de renume a auzit cum o manichiuristă se plângea că a primit un bacșiș mult prea mic. Aceasta a povestit totul pe internet, pentru a vedea ce părere au și alte femei.

Manichiuristă nemulțumită de bacșișul de 80 de lei

O femeie din Cluj, aflată într-un salon de înfrumusețare, a auzit o discuție între o manichiuristă și o altă persoană. Angajata se plângea de faptul că a primit numai 80 de lei bacșiș, sumă care, din punctul ei de vedere, este mult prea mică pentru serviciile pe care le oferă.

Citește și: Impozitarea bacșișului, eșec pentru ANAF. Cum fentează românii legea

Clienta, contrariată de acest lucru, a povestit întâmplarea în mediul online și a cerut părerea altor femei.

„Voi cât ați lăsa sau lăsați bacșiș pentru un Balayage care costă 1800-2000 de lei? Vă întreb pentru că am auzit o doamnă manichiuristă, la un salon de renume din zona Piața Romană, plângându-se că 80 de lei este o sumă mult prea mică lăsată bacșiș pentru o manichiură”, a întrebat aceasta, potrivit antena3.ro.

Citește și: Ce bacşiş ar trebui lăsat chelnerilor, în vacanță. Diferența dintre Europa, America și Africa

Reacțiile au apărut imediat, persoanel care au citit postarea fiind la fel de mirate de suma considerată mică pentru bacșiș.

„Dacă e prea puțin, mai bine să nu îi lase nimic”/ „Pe vremea când eram la salon, îmi lăsase o doamnă bacșiș 5 lei pe o manichiură semi. Nu i-am văzut nici în ziua de azi pentru că șefa era obsedată de bani. Nu îmi pot imagina ce satisfacție ar fi avut dacă cineva ar fi lăsat 80 de lei”/ „Dacă nu a fost mulțumită de 80 de lei bacșiș pentru o manichiură, oare cât costa manichiura?”, au fost câteva dintre comentarii.