Ce băutură să consumi pentru a nu merge des la toaletă. Lidia Fecioru ne dezvăluie secretul pentru o vezică urinară sănătoasă

Încercăm pe cât posibil cu toții să ducem un stil de viață cât mai sănătos. Pentru acest lucru este recomandat să fim foarte atenți la alimentație. Lidia Fecioru ne spune ce băutură să consumăm pentru a nu merge atât de des la toaletă.

01 dec. 2022, 13:04
Ce băutură să consumi pentru a nu merge des la toaletă. Lidia Fecioru ne dezvăluie secretul pentru o vezică urinară sănătoasă

Încercăm pe cât posibil cu toții să ducem un stil de viață cât mai sănătos. Ni se întâmplă adesea ca de la un consum foarte mare de lichide să mergem frecvent la toaletă. Cu toate acestea, dacă consumăm această băutură nu vom mai merge așa frecvent la baie.

Ce băutură recomandă Lidia Fecioru pentru a nu merge așa des la toaletă

Crenguțele de vișin ne ajută foarte mult dacă le bem sub formă de ceai. Acest ceai ne face bine mai ales dacă avem vezica urinară hiperactivă. Cu siguranță multă lume consumă acestă băutură pentru gustul său delcios, însă puțini sunt cei care știu că este și foarte sănătos. Acesta este foarte benefic pentru sistemul digestiv. Mai mult, ceaiul din crenguțe de vișin îmbunătățește și sistemul imunitar și asta pentru că  are proprietăți antiinflamatori.

Am tot auzit multă lume că suferă de vezică hiperactivă, că nu poate ţine urina şi noaptea ies afară de foarte multe ori. E vorba şi de bărbaţi, şi de femei.Pentru asta, există o reţetă foarte simplă: un ceai din crenguţe de vişin. Ne dăm seama că vişinul ne ajută la foarte multe: şi codiţele de vişin, şi sâmburii de vişin, şi crenguţele de vişin.Pentru prepararea reţetei, se rup crenguţele de vişin mai tinerele, se spală cu apă caldă, chiar fierbinte, apoi se rup să aibă cam 10 centimetri şi se pun într-un ceainic. Turnăm un strat de apă de patru ori mai gros decât cel de crenguţe.”, spune Lidia Fecioru la Antena 3 CNN.

Citește și : Băutura care previne chisturile și vindecă eczemele. Ce spune Lidia Fecioru despre aceasta: „Se beau 15 picături pe zi”

Tratamente naturiste pentru vezică urinară hiperactivă. Alimente indicate

Se recomandă consumul de lapte vegetal, dar și sucul de merișoare. De asemenea în acest caz este indicat să beți și ceaiul Kohki. În cazul în care aveți probleme cu vezica urinară hiperactivă este indicat să nu consumați cafea, alcool și nici sucuri acidulate.

Ceaiul din mătase de porumb este un bun diuretic. Ajută la eliminarea toxinelor din rinichi și vezica urinară și este bine să bem cât mai des.

Vezica urinară este o problemă foarte des întâlnită. Din păcate, această afecțiune este întâlnită la mai mult de jumătate dintre oameni.

Citește și : Lidia Fecioru, despre alimentul minune care distruge infecțiile: „Această legumă face minuni, e verificat de mine, e miraculoasă”