Ce bijuterii se ascundeau în apartamentul regretatului Stephan Pelger. Obiectele de artă găsite valorează o avere

Printre toate obiectele valoroase ce împodobeau imobilul regretatului Stephan Pelger, există unul care atrage toate privirile. Descoperiți care este cel mai prețios și fascinant obiect din această reședință plină de artă și mister.

10 iun. 2023, 16:54

Întreaga țară a fost profund șocată de vestea tragică a morții creatorului de modă Stephan Pelger. Acesta s-a luptat cu mai multe probleme de sănătate, cum ar fi depresia și insomnia. Locuința sa din București, un apartament în care se aflau nenumărate obiecte spectaculoase moștenite de la familia sa, era un loc încărcat de semnificație pentru el.

Citește și: Carmen Harra, verdict uluitor în cazul morţii lui Stephan Pelger: „Ar fi trăit mai mult decât Tina Turner”

Niciodată nu s-a temut să își exprime deschis gândurile cu privire la problemele de sănătate cu care se confrunta. După incidentul șocant de acum câțiva ani de la Cannes, în care două femei au încercat să îl atace mortal, creatorul de modă a început o bătălie dificilă împotriva insomniei și depresiei, devenind foarte rapid dependent de medicamente și alcool.

În apropierea Parcului Carol din București, Stephan Pelger locuia într-un apartament care, deși părea modest la exterior, ascundea înăuntru o adevărată comoară. În compania loială a bichonului său numit Pisztike, cei doi se bucurau de prezența unor obiecte de mare valoare, fie achiziționate de creatorul de modă, fie moștenite de la familia sa.

Ce se găsea în apartamentul lui Stephan Pelger

Odată ce pășeai în apartamentul lui Stephan Pelger, erai întâmpinat de o zonă dedicată modei, unde acesta își primea clientele. În acest spațiu, vizitatorii erau înconjurați de nenumărate creații care reflectau ultimele tendințe din lumea modei. Creatorul de modă petrecea ore întregi alături de clientele sale, fie la birou, fie pe canapea, savurând o cafea sau un pahar de șampanie.

Unele piese de mobilier din apartamentul lui Stephan Pelger erau realizate la comandă, în timp ce altele, cum ar fi scrinul Biedermeier, proveneau din moștenirea lăsată de mama sa. Într-unul dintre dulapuri se găseau obiecte de o valoare incredibilă, cum ar fi vase de porțelan chinezesc vechi de secole sau cărți din anii 1700. Una dintre cele mai vechi comori ale creatorului de modă era o carte de rugăciuni datând din anul 1678.

Printre cele mai prețioase și iubite obiecte deținute de creatorul de modă se numără o minunată oglindă din cristal, adusă cu mare grijă din Veneția. Această bijuterie măsoară aproape 2,7 metri în înălțime, iar procesul de transport până în țară a durat nu mai puțin de 4 luni.

Citește și: O vedetă Only Fans a dat un răspuns genial, într-o emisiune TV şi şi-a rotunjit veniturile în câteva minute. Ce a spus Elle Brooke, una dintre cele mai cunoscute vedete Only Fans