Ce boli vindeca mierea. Beneficii pentru corp si minte

Ce boli vindeca mierea. Mierea are o compozitie chimica foarte complexa, care variaza in functie de sursa botanica.

17 feb. 2021, 06:17
Ce boli vindeca mierea. Beneficii pentru corp si minte

Tu stii ce boli vindeca mierea si cum te mentine sanatos? Ea a fost folosita atat ca hrana, cat si ca medicament din cele mai vechi timpuri.

Exista destul de multe cercetari care vorbesc despre ce boli vindeca mierea. Mierea este recunoscuta ca fiind un medicament al naturii ea avand un efect inhibitor asupra a aproximativ 60 de specii de bacterii, unele specii de ciuperci si virusi.

Beneficii uluitoare pentru sanatate, ce boli vindeca mierea
Daca te intrebi ce boli vindeca mierea, afla in primul rand ca mierea este un produs natural care a fost utilizat pe scara larga pentru efectele sale terapeutice. Studiile au aratat ca mierea contine aproximativ 200 de substante.

De asemenea, mierea este compusa in principal din fructoza si glucoza, dar contine si fructo-oligozaharide si multi aminoacizi, vitamine, minerale si enzime.

Se spune ca mierea vindeca boli avand un loc important in medicina traditionala de secole. Cu toate acestea, are o utilizare limitata in medicina moderna din cauza lipsei de sprijin stiintific.
De mult timp, s-a observat ca mierea poate fi folosita pentru a depasi problemele hepatice, cardiovasculare si gastrointestinale.

Antioxidantii din miere ar putea fi asociati cu un risc redus de boli de inima. De asemenea, studiile sugereaza ca mierea de eucalipt, mierea citrica si mierea labiatae pot actiona ca un inhibitor de tuse fiabil pentru unele persoane cu infectii ale cailor respiratorii superioare si tuse acuta pe timp de noapte.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Beneficiile nautului, cunoscute de mii de ani in Orientul Mijlociu. Ce boli vindeca mierea de Manuka
Beneficiile echinaceei in tratatea si prevenirea bolilor

Beneficiile echinaceei sunt numeroase pentru caechinaceea este una dintre cele mai populare plante medicinale din intreaga lume. Nativii americani au folosit-o de secole pentru a trata diferite afectiuni.

Astazi, echinaceea este folosita pentru raceala obisnuita sau gripa, tratarea durerii, inflamatiei, migrenelor si a altor probleme de sanatate.

Ce contine echinaceea si care sunt beneficiile echinaceei
Echinaceea contine o varietate impresionanta de compusi activi, cum ar fi acidul cafeic, alcamidele, acizii fenolici, acidul rosmarinic, poliacetilenele si multe altele.

In plus, studiile au legat echinaceea si compusii lor de multe beneficii pentru sanatate, cum ar fi inflamatia redusa, imunitatea imbunatatita si nivelurile mai mici de zahar din sange.

Beneficiile echinaceei sunt uimitoare pentru sanatate pentru ca aceasta planta este incarcata cu compusi vegetali care functioneaza ca antioxidanti.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.