Ce business și-a deschis Deea Maxer, la un an de la divorț. Activitatea din care câștigă bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea Maxer, în vârstă de 34 de ani, și-a deschis un business după despărțirea de Dinu Maxer. Cei doi au fost împreună timp de 18 ani și au doi copii.

09 apr. 2024, 23:12
Ce business și-a deschis Deea Maxer, la un an de la divorț. Activitatea din care câștigă bani acum fosta soție a lui Dinu Maxer

Deea și Dinu Maxer au divorțat în 2023, iar artista și-a refăcut rapid viața amoroasă și, în plus, și-a deschis un business. Au apărut numeroase speculații legate de despărțirea dintre cei doi, iar Deea a vrut să lămurească acest aspect odată pentru totdeauna. Vedeta a spus că povestea lor a ajuns la final din cauza comportamentului lui Dinu, care avea o atitudine total diferită acasă, față de cum se comporta la televizor. De asemenea, a recunoscut  și că ea a fost cea care și-a dorit să divorțeze, de mai multă vreme.

Citește și: Cum arată Andreea Marin după ce a slăbit 20 de kilograme. „Am învățat să mănânc într-un anume fel”

Cu ce se ocupă în prezent Deea Maxer și cine i-a cucerit inima

După despărțirea de fostul soț, Deea Maxer s-a reprofilat și a urmat un curs de make-up.

„Am fost întrebată de cineva dacă acest curs de make-up pe care îl fac acum îl fac pentru mine. Nu… nu este cazul, pentru că eu mă machiez de peste 15 ani, în spectacole, în evenimente sau emisiuni de televiziune. Fiind înconjurată de make-up artiști și fiind pasionată de acest domeniu, am știut să fur meserie de la ei… secretele din acest domeniu. Inclusiv informații de bază pe care le-am pus în aplicare pe mine sau pe prietenele mele. Acum vreau să vă mărturisesc că fac un curs de perfecționare la academia prietenei mele pe care o cunosc de peste zece ani”, a spus Deea Maxer.

În plus, Deea a început o colaborare cu o companie de produse cosmetice în urmă cu un an. În prima lună de activitate, Deea Maxer a avut un venit de 1.000 de euro, iar în februarie 2023 deja înregistra 3.000 de euro din promovări.

Deea Maxer și-a găsit liniștea și fericirea alături de noul său iubit, Robert Drilea. Cei doi au sărbătorit weekend-ul trecut, pe 5 aprilie, un an de relație, moment pe care l-au împărtășit cu fanii prin fotografii și videoclipuri distribuite pe rețelele de socializare.

Totuși, vedeta a mărturisit recent că, deși inițial ar fi fost deschisă la ideea căsătoriei, în momentul de față nu se grăbește și nici nu o bate gândul să facă acum acest pas.

Citește și: Regele Charles are „interzis” la patru alimente. Ce nu mănâncă niciodată familia regală britanică