Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun. Impresara a postat imaginea pe Internet

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun. Impresara petrece sărbătorile de iarnă în Dubai, alături de copiii ei şi prieteni apropiaţi. Este prima oară în 15 ani când sărbătoreşte Crăciunul şi Revelionul fără Reghe. Cei doi sunt în plin proces de divorţ.

27 dec. 2021, 22:48
Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun. Impresara a postat imaginea pe Internet
Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun. Deși se află în plin divorț de Laurențiu Reghecampf, impresara continuă să posteze pe Instagram o mulțime de fotografii făcute de sărbători.

Citeşte şi: Anamaria Prodan, apariţie şoc de sărbători! Bărbatul cu care s-a afişat în ziua de Crăciun

Ce cadou a primit Anamaria Prodan de Crăciun

Vedeta a primit un buchet imens de trandafiri roșii, care au venit însoțiți de un bilețel. În poza postată pe rețelele de socializare nu se descifrează textul, însă la final se pot observa două cuvinte. „Love you!” (Te iubesc), este mesajul care a însoțit florile.

Momentan nu se știe cine i-a dăruit trandafirii Anamariei, însă acesta poate fi ori din partea unui admirator, ori din partea familiei.

Anamaria Prodan, aroganță maximă de Crăciun

Anamaria Prodan nu se dă în lături de la nimic când vine vorba de sărbătorile de iarnă. Sexy-impresara și-a permis aroganța extremă de a se răsfăța cu vin ce conține particule din aur.

Anamaria Prodan a postat pe Instagram o poză în care a dat peste nas rivalilor cu statutul ei de femeie realizată care poate avea ce este mai bun de la viață.

Fosta parteneră a lui Laurențiu Reghecampf a uitat de certurile conjugale și s-a pozat cu două sticle din cel mai bun vin de pe piață, a cărui savoarea este îmbogățită cu particule din aur.

Anamaria Prodan este cunoscută pentru gusturile sale rafinate, motiv pentru care vinul cu aur i se potrivește de minune.

Cel mai bun vin! Făcut parca ptr mine. Ptr ca eu iubesc aurul. Vinul pe care-l savurez trebuie sa aibă aur in el ❤️ Obligatoriu ❤️🙌”,  scris Anamaria Prodan pe Instagram. (Vezi AICI imaginea)