Anamaria Prodan, apariţie şoc de sărbători! Bărbatul cu care s-a afişat în ziua de Crăciun

Anamaria Prodan şochează din nou, cu toate că se află în plin proces de divorţ cu Laurenţiu Reghecampf. Sexy-impresara s-a afişat la braţul unui bărbat, chiar de Crăciun.

27 dec. 2021, 10:56
Anamaria Prodan, apariţie şoc de sărbători! Bărbatul cu care s-a afişat în ziua de Crăciun

Anamaria Prodan s-a fotografiat alături de un bărbat chipeş, în a doua zi de Crăciun. Tânărul care s-a afișat alături de celebra afaceristă este foarte cunoscut în mediul online.

Romario Luan s-a pozat alături de Anamaria Prodan, la bradul de Crăciun. Acesta le-au transmis urmăritorilor din mediul online cele mai bune urări de sărbătorile de iarnă.

„Vă urăm un Crăciun fericit 🙈💪Anamaria Prodan!”, a scris tânărul pe contul lui oficial de socializare.

La rândul ei, Anamaria Prodan le-a transmis fanilor în mesajul care însoţeşte fotografia să se aştepte la o mare surpriză.

Potrivit KanalD, Romario este originar din Botoșani, dar trăiește în București.

Citeşte şi: Anamaria Prodan aruncă bomba despre un episod șocant cu Laurențiu Reghecampf! „Să ajungă copilul mic să te găsească prin casa amantei ascuns e penibil”

Condiţa pusă de Anamaria Prodan pentru a-i acorda divorţul lui Laurenţiu Reghecampf

Anamaria Prodan a făcut din nou dezvăluiri despre divorțul de Reghecampf. Impresara crede că soțul ei este șantajat de actuala parteneră. Ea a mărturisit că acest lucru s-a întâmplat și în ziua în care și-au reînnoit jurmămintele, motiv pentru care Reghe a dispărut de la petrecere.

Citeşte şi: Noi imagini cu Reghe şi amanta, de pe o plajă luxoasă din Dubai. Anamaria Prodan le-a făcut publice

„Anamaria a mărturisit că Reghe este jucat pe degete și telecomandat de amantă. „De-acum încolo va da socoteală! Din moment ce ai puțin creier, iar eu am crezut toată viața că are creier, și că l-am învățat atât de mult în viață, să fie demn! Iar tu să îți faci ședințe cu o neica nimeni, o necunoscută, una pe care știi că ai adus-o prin casă, pentru care ai făcut toate nenorocirile pământului… Presa îmi dă poze cu mașinile mele, ale familiei mele, și „Gură de aur”, cum se numește fata asta, trage de portieră că nu știe în ce direcție se deschide portiera… atunci ai o problemă cu mine.
I-am spus lui Reghe că dacă ne rupe portiera, trebuie să așteptăm 6 luni pentru piese de schimb”, a răbufnit sexy-impresara.

Citeşte şi: Rebecca Dumitrescu, fiica cea mare a Anamariei Prodan, a intrat în afaceri. „Vreau să duc mai departe imperiul construit de familia mea”