Ce cadou HORROR a primit Delia Matache de ziua ei de la Mihai Bendeac şi Roxana Vancea. FOTO

Când vine vorba de Mihai Bendeac şi Roxana Vancea, trebuie să ştii că totul va fi altfel decât ar fi normal şi că totul va fi memorabil. De curând, Delia Matache a împlinit frumoasa vârstă de 33 de ani. Iar cum ăsta este un motiv special de sărbătoare, Delia a petrecut pe cinste alături de cei mai buni prieteni, care au încercat să o surprindă cu cele mai speciale cadouri.

RomaniaTV.net
09 feb. 2015, 15:31

Delia Matache a sărbătorit cu mare fast ziua sa de naştere, de la care nu au lipsit cei mai trăsniţi invitaţi, Mihai Bendeac şi Roxana Vancea.

Roxana Vancea şi Mihai Bendeac au făcut asta în public. Totul a fost filmat VIDEO

Pentru că şi artista este o persoană nonconformistă şi creativă, cuplul ultimilor ani, Bendeac-Vancea a decis să îi ofere Deliei Matache un cadou care va dăinui timpului, dar care poate o va pune pe gânduri pe frumoasa artistă. Mai exact, Mihai Bendeac şi Roxana Vancea i-au cumpărat Deliei Matache o păpuşă de tip bebeluş şi o carte semnată de Peter James, carte ce avea un titlu înspăimântător: „Ai să mori mâine”.

Cum cadoul trebuia analizat şi de fani, Mihai Bendeac a postat o fotografie cu cadoul Deliei Matache, fotografie care a fost apreciată de fani cu mii de like-uri şi zeci de comentarii.

Citeşte şi  „Scrisoarea” lui Mihai Bendeac pentru Klaus Iohannis