Ce cadou a primit Liviu Negoiţă de la PSD

Primarul sectorului 3, Liviu Negoiţă a fost asaltat, chiar de ziua sa de naştere, de zeci de tineri de la PSD. Studenţii i-au adus, chiar la primărie, edilului, o bancă de lemn, drept reproş pentru costurile exorbitante la care au fost evaluate cele amplasate în sector de Negoiţă. Tinerii au cântat, au scandat, dar nu au fost primiţi de primar în audienţă.

RomaniaTV.net
22 mart. 2012, 14:28
Ce cadou a primit Liviu Negoiţă de la PSD

Primarul în funcţie de la sectorul 3, Liviu Negoiţă a avut parte, azi, chiar de ziua lui, de un cadou aparte de la tinerii din PSD.

„O băncuţă ca să-i urăm la mulţi ani! Dânsul a pus foarte multe băncuţe în sectorul 3 și i-am adus una în plus, poate nu-i ajung (…) Avem factura la prețul real al unei băncuțe. o bancă din sectorul 3 costă, în mod normal, 7-8 mii de lei, de vreo 10 ori mai mult”, a spus unul din tinerii din PSD.

Ideea nu prea i-a plăcut şi primarului.

„Eu cred că nu ar trebui să amestecăm de ziua mea… chestiuni politice. Daca lucrurile sunt normale şi civilizate nu avem nicio problemă să stăm cu oricine”, a declarat Liviu Negoiţă.

Înarmati cu zeci de pancarde, tinerii au stat minute bune în faţa Primăriei sectorului 3.

Liviu Negoiţă împlineste joi 50 de ani. Este mulţumit de ce a făcut în cele două mandate de edil la sectorul 3, şi mai vrea o dată.