Ce cadou a primit Oana Radu de la iubitul ei. A scos din buzunar nu mai puțin de 9.000 de euro pentru a o surprinde pe artistă

Oana Radu a dezvăluit în cadrul emisiunii Teo Show! cum și-a sărbătorit ziua de naștere și cum a răsfățat-o soțul care i-a dăruit fără rezerve 9.000 de euro.

08 dec. 2021, 21:15

Oana Radu a povestit la Teo Show! cum și-a celebrat ziua de naștere, iar vedeta a dezăluit că soțul ei a răsfățat-o cu ocazia împlinirii frumoasei vârste de 29 de ani cu suma de 9.000 de euro.

Oana Radu, plină de celulită. Imaginile şocante au fost făcute publice: „Este nevoie de mult curaj sa postezi asta”
Oana a mărturisit că se aștepta la un asemenea cadou, ba chiar a stabilit dinainte, cu soțul ei, ce va primi de ziua ei. Vedeta a mărturisit că cei doi nu-și fac cadouri propriu-zis ci preferă să-și ofere sume de bani.

”Noi muncim foarte mult împreună, noi nu ne facem cadouri la modul că îmi doresc asta, ne-am hotărât la un buget și i-am zis că îmi doresc bugetul ăsta. Oamenii care se vor uita la televizor vor zice că sunt superficială, dar nu e genul meu. Eu sunt un om foarte modest și am muncit pentru tot ce am.

Eu consider ca atunci când în viață ești sărac și când faci și tu 2-3 lei îți dorești 2-3 chestii. Mi-e rușine să spun deoarece acasă sunt probabil oameni care au multe lipsuri și nu e frumos. Sunt multe mii de euro, 9000 de euro”, a spus Oana Radu

Vedeta a mai povestit într-un alt interviu că a fost crescută într-o familie foarte modestă, iar banii au reprezentat dintotdeauna o problemă. Cel mai dificil pentru artistă a fost momentul în care s-a mutat în Capitală, iar atunci mama sa îi trimitea mâncare, deoarece toți banii câștigați se duceau pe chirie și utilități.

La momentul de față Oana Radu își vede visul cu ochii, ea are o carieră care i-a permis să-și achiziționeze un apartament alături de soțul ei.

Oana Radu dezvăluie o parte dureroasă din trecutul ei: ”Am avut parte de violență. Nu mă plăceau băieții. Plângeam și găseam fericirea în mâncare”

Oana Radu dezvăluie o parte dureroasă din trecutul ei. Artista s-a afundat în relații toxice, sperând că bărbații din viața ei să se schimbe în cele din urmă.

Oana Radu ajunge pe masa de operație după ce a slăbit zeci de kilograme. Ce probleme i-a adus pierderea în greutate
Oana Radu nu a avut deloc o viață liniștită. Fără niciun fel de reținere, a povestit că, în urmă cu mai mulți ani, a fost bătută și jignită de foștii iubiți, dar, din cauza lipsei de experiență, nu a știu cum să gestioneze situația. Fosta concurentă de la “Vocea României” a mai dezvăluit că mâncarea era singurul lucru care, la momentul respectiv, îi aducea fericire.

“Am avut parte de violență fizică și verbală. Am stat acolo, n-am făcut nimic. Am stat destul de mult, n-am plecat, am stat acolo. La vârsta pe care o aveam atunci gândeam că o să fie bine de mâine, totul o să se schimbe, credeam că oamenii se pot schimba, dar nu se pot schimba. Nu aveam încrederea că pot să zic pa, că nu o să mă mai iubească vreodată cineva, că o să mai fiu cineva, atunci ne complăceam în situații de genul ăsta. Plângeam și după îmi trecea, mâncam ceva. Eu găseam fericirea în mâncare.

Eram superfrustrată pentru că nu mă plăcea niciun băiat, mie îmi plăceau băieți, dar lor de mine nu le plăcea. Cred că din cauza asta am intrat la un moment dat în relații greșite, că atunci când nu te place cineva pe cine vrei tu, accepți orice. Eu mă vedeam grasă și urâtă la corp, că fața mi-a plăcut întotdeauna. Când tu nu ai încredere în tine și ai niște frustrări, accepți”, a declarat Oana Radu, potrivit Kanal D.