Oana Radu, plină de celulită. Imaginile şocante au fost făcute publice: „Este nevoie de mult curaj sa postezi asta”

Oana Radu, plină de celulită. Imaginile postate de cântăreaţă pe Internet au şocat pe toată lumea. Vedeta şi-a făcut curaj şi a împărtăşit cu prietenii virtuali fotografii cu felul în care arăta cu şase luni în urmă, cu picioarele sale inestetice.

18 sept. 2021, 09:06
Oana Radu, plină de celulită. Imaginile şocante au fost făcute publice: „Este nevoie de mult curaj sa postezi asta”
Oana Radu, plină de celulită

Oana Radu, plină de celulită. S-a luptat ani buni cu kilogramele în plus și cu gura lumii, însă acum a ajuns, în sfârșit, la silueta la care a visat dintotdeauna.

Citeşte şi: Oana Radu, jignită şi umilită chiar în ziua nunţii. Artista s-a măritat, în weekend, cu Cătălin Dobrescu: „Să îţi fie ruşine!”

Oana Radu, plină de celulită

SOCANT!! Asa aratam eu acum aproape 6 luni de zile . Acestea sunt urmele pe care mancarea le lasase pe corpul meu. O celulita inchistata si extrem de agresiva ma chinuia si ma facea sa stau mereu acoperita.

Nu imi puteam arata picioarele, nu am mers niciodata la plaja pana anul acesta, nu am purtat niciodata fusta scurta, etc. Este nevoie de mult curaj sa postezi asa ceva!„, a scris Oana Radu pe Instagram.

Oana Radu ajunge pe masa de operație

Oana Radu

a avut un parcurs absolut impresionant. Ea a ajuns vedetă după ce a făcut senzație cu vocea ei în cadrul show-ului de talent Vocea României.

De asemenea ea și-a schimbat radical imaginea după ce a slăbit câteva zeci de kilograme și a ajuns la o siluetă de invidiat.

Oana Radu și-a anunțat fanii pe rețelele de socializare că a hotărât să facă câteva intervenții care o vor ajuta să renunțe la surplusul de piele rămas în urma dietelor.

Acum sunt cea mai slabă din viața mea, am 57 de kilograme. Urmează să-mi fac anumite intervenții pentru piele, pentru că am slăbit foarte multe zeci de kilograme.

Și da, mai am de gând să slăbesc încă vreo trei kilograme și gata, intrăm pe menținere. O să mai slăbesc până la 54 de kilograme, mă voi menține acolo o lună sau două și după îi dau până la 50”, a mărturisit Oana Radu, potrivit CanCan.