Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Anamaria Prodan a cheltuit o avere

Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Anamaria Prodan și-a răsfățat dintotdeauna copiii și le-a oferit, pe lângă libertate și bani pentru a-și cumpăra absolut tot ce își doresc.

01 mart. 2023, 10:43
Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Anamaria Prodan a cheltuit o avere
Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani

Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani. Tânăra  are o relație specială cu familia ei și pentru că și-a făcut mereu părinții mândri, la vârsta majoratului, aceasta a fost copleșită cu un cadou pe măsură.

Sarah Dumitrescu iubește sportul, iar în Stalele Unite ale Americii, acolo unde locuiește de ceva timp, a reușit să facă performanță. Handbalul este punctul ei forte și are la activ numeroase reușite. Însă, la fel ca și mama ei, nu iubește doar sportul, ci și hainele și accesoriile scumpe. Evident, de pe listă nu aveau cum să lipsească bolizii cu mulți cai putere.

Citește și: Sarah Dumitrescu, fiica Anamariei Prodan, declaraţii îndrăzneţe: „Arăt perfect. Este vorba de genă. Modestia este pentru alt gen de oameni”

Ce cadou a primit Sarah Dumitrescu la 18 ani

La 18 ani, familia a surprins-o pe Sarah cu un Porsche alb, exact așa cum și-a dorit sărbătorita. Fiica sexy impresarei a recunoscut că nu a avut prea mult timp la dispoziție să se bucure de el, iar asta din cauză că dorințele ei s-au schimbat pe parcurs.

Din nefericire, la un moment dat, Sarah a fost implicată și într-un accident destul de grav. Atunci, mașina ei s-a făcut praf și nimic nu a mai putut fi salvat. Sarah a scăpat ca prin minune, însă, acel moment a marcat-o pe viață. Acum, tânăra este foarte precaută atunci când iese pe stradă cu bolizii din dotare și nu calcă deloc accelerația.

„Când am terminat liceul, am primit un Porsche Cayenne, alb. Nu-l mai am, din nefericire. Am făcut un accident, destul de grav”, a declarat Sarah Dumitrescu.

Fiica Anamariei Prodan a dat SUA pentru România

Tânăra în vârstă de 22 de ani a suferit o intervenție chirurgicală la genunchi pentru a treia oară. Sarah și-a înghețat jumătatea de an în America și se va întoarce să-și termine studiile după ce se recuperează.

Sarah face recuperarea în România și și-a înghețat jumătatea de an (n.r. la facultate) în America pentru că trebuie să se refacă urgent și după ce termină recuperarea se întoarce să termine anul. Acum a primit oferte din Europa de la echipe profesioniste mari și de aceea trage tare să se recupereze ca în vară să poată semna”, a explicat Anamaria Prodan.

Cea mai mică fiică a Anamariei Prodan, Sarah Dumitrescu, a locuit încă de la o vârstă fragedă singură în America. Deși la început i-a fost greu să locuiască atât de departe de casă, cu timpul s-a obișnuit cu viața ei de peste hotare.

Am plecat din România la sfârșitul clasei a 7-a. Am făcut liceul acolo. Primul an în care m-am mutat plângeam în fiecare zi. Îi ziceam lui mama că nu mai vreau în America. Mi-a fost foarte greu primul an, însă după ce m-am obișnuit au fost cei mai frumoși ani din viața mea”, a spus Sarah Dumitrescu.