Sarah, fiica Anamariei Prodan, ghinionistă în dragoste. De ce a rămas fără iubit: „E greu, încă mai sper!”

Sarah Dumitrescu, una dintre cele două fiice ale Anamariei Prodan din mariajul cu Tiberiu Dumitrescu, are 22 de ani și practică baschetul la nivel de performanță.

17 mai 2022, 09:18
Sarah, fiica Anamariei Prodan, ghinionistă în dragoste. De ce a rămas fără iubit: „E greu, încă mai sper!”
Sarah, fiica Anamariei Prodan, a rămas fără iubit

Sarah, fiica Anamariei Prodan, ghinionistă în dragoste. Dacă sportul îi aduce numeroase satisfacții, în plan amoros fiica sexy-impresarei nu se poate lăuda cu mari succese!

Sarah, fiica Anamariei Prodan, ghinionistă în dragoste. De ce a rămas fără iubit: „E greu, încă mai sper!”

Sarah Dumitrescu recunoaște că situația ei amoroasă este una dezastruoasă. „Nu stau deloc bine cu dragostea. Deocamdată nu am niciun iubit. Nici nu am nevoie. Dragostea nu se prea înțelege cu sportul de performanță. Este foarte greu să găsesc pe cineva care să îmi înțeleagă programul, să înțeleagă ce fac și cât de mult timp necesită ceea ce fac, să fie și el ok”, a spus Sarah Dumitrescu pentru Fanatik.

Sarah Dumitrescu, fiica cea mică a Anamariei Prodan, petrecere de fiţe în Dubai. Show de zile mari la restaurantul de lux în care şi-a organizat aniversarea

Tânăra nu ţi-a pierdut însă speranţa: „Deocamdată nu am găsit pe cineva care să îmi placă și să mă și înțeleagă, dar încă mai sper!”. Altfel, fiica Anamariei Prodan a petrecut o vacanţă de câteva săptămâni în România. „Nu am avut niciodată o vacanță atât de lungă, încerc totuși să am un program cât se poate de echilibrat”.

Sarah Dumitrescu, prima reacţie despre divorţul mamei sale. Atac devastator la adresa lui „Tata Laurenţiu”: „A căzut în lumea aia urâtă!”

Anamaria Prodan a dezvăluit, la rândul ei, ce sfaturi i-a dat fiicei sale când vine vorba de iubiți. „I-am zis că trebuie să își găsească un bărbat care să o respecte. Care să nu caute distracții în altă parte. Care să o facă fericită cu adevărat și care să o iubească. I-am spus că iubitul ei trebuie să fie realizat. De fapt, i-am zis că bărbatul potrivit este cel pe care eu îl tot descriu: acela care, atunci când intră undeva, se face liniște. Un om care e respectat și știe să respecte”, a spus Anamaria Prodan.