Ce cadou i-a făcut Adi Minune fiicei sale la aniversarea de 17 ani: „Nu pot să cred”

Fiica cea mare a lui Adi Minune sărbătoreşte, vineri, împlinirea vârstei de 17 ani. Cel mai frumos cadou primit de Carmen a venit chiar din partea tatălui ei.

12 dec. 2014, 20:59

După un an furtunos şi pline de suişuri şi coborâşuri, mai ales pe plan amoros, Carmen a sărbătorit alăturit de familie şi de oamenii care ţin la ea cu adevărat. Într-o petrecere restrânsă, adolescenta a fost sărbătorită aşa cum se cuvine şi s-a bucurat de fiecare cadou primit, mai ales de cele simbolice.

Din păcate, Adi Minune nu a putut petrece toată seara, alături de ea, şi a fost nevoie să plece la un eveniment, acolo unde avea programate mai multe cântări. Chiar şi aşa, manelistul a avut grijă să-şi facă simţită prezenţa la petrecerea fiicei sale şi a surprins-o cu un gest de milioane, potrivit spynews.ro.

Adi Minune a livrat un cadou special la petrecerea fiicei sale care a venit „ambalat” într-o dubiţă misterioasă. Carmen a fost rugată să deschidă duba şi să îşi verifice surpriza şi, după câteva gesturi reticente, ea a rămas mută de uimire.

Manelistul i-a trimis fiicei sale un camion de flori, mai exact, 1500 de trandafiri, special pentru aniversarea zilei de 17 ani.

„Uau! Ce frumos! Nu pot să cred!”, au fost primele reacţii ale adolescentei. Imediat după, Carmen i-a telefonat tatălui său şi i-a mulţumit pentru întreaga surpriză, care a făcut ca absenţa lui de la petrecere să fie ceva mai uşor de suportat.

VEZI ŞI Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, mesaj UIMITOR despre NOUA sa relaţie