Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, mesaj UIMITOR despre NOUA sa relaţie

În ultima vreme, Carmen Simionescu este tot mai des pe primele pagini ale tabloidelor. Fie că este vorba despre fosta sa relaţie cu Franco sau despre ultimele poze de pe Facebook unde apare în compania mai multor tineri, Carmen, fata lui Adrian Minune, face ce face şi uimeşte pe toată lumea aproape în fiecare zi.

RomaniaTV.net
10 dec. 2014, 15:25
Carmen Simionescu, fiica lui Adi Minune, mesaj UIMITOR despre NOUA sa relaţie

Carmen Simionescu a devenit o figură emblematică a showbiz-ului românesc, iar tabloidele nu mai contenesc să găsească subiecte despre viaţa sa privată.

Fiica lui Adi Minune a confirmat despărţirea de Franco. Familia lui Franco face scandal

Enervată la culme, pentru tot ce a apărut în presă în ultima perioadă, Carmen Simionescu a postat recent un mesaj pe pagina sa de Facebook, în care clarifică aşa zisele relaţii amoroase cu tinerii din viaţa sa:

„Dragii mei, mă bucur că viaţa mea este importantă pentru voi, şi vă preocupă fiecare activitate a mea, este minunat să ştiu că pentru voi, contez! Însă niciunul din zvonurile legate de „noua mea relaţie” nu este adevărat! Oamenii din jurul meu pot fi afectaţi pentru că viaţa privată a fiecăruia trebuie respectată!

Mirea Michel este prietenul meu încă din copilarie, iar acum relaţia noastră este una profesională, dar şi de familie, părinţii noştrii cunoscându-se de foarte mult timp! Atât, şi nimic mai mult! Iar Geoxx Luvv ţin să vă anunţ că este vărul meu! Aprenţele înşeală! Să aveţi o zi cel puţin la fel de bună ca a mea”, a scris Carmen pe pagina sa de socializare.

Citeşte şi  Fiica lui Adi Minune, reacţie UIMITOARE despre noua iubită a lui Franco