Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de euro, 10% din preţul total

Dorian Popa a dezvăluit, în cadrul unui podcast, în ce își va investi o mare parte din banii strânși în ultima perioadă. Artistul vrea să-și facă singur un cadou de sute de mii de euro.

13 mai 2022, 18:43
Ce cadou își face Dorian Popa de Ziua Copilului. Plătește un avans de 20 de mii de euro, 10% din preţul total

După ce și-a construit și mobilat după bunul său plac casa visurilor sale, Dorian Popa se concentrează acum pe o altă achiziție importantă pentru el: un bolid de lux. Și fiindcă îi place foarte mult să-și facă singur cadouri, cântărețul s-a gândit ca pe 2 iunie, imediat după Ziua Copilului, să-și cumpere un Lamborghini. Va plăti un avans de 20 de mii de euro, 10% din prețul total, iar mașina va ajunge abia anul viitor.

„În continuare îmi spun că sunt un copil. Am vrut să pun pe 1 iunie, dar am concert. Și am zis hai pe 2 iunie. Am supranumit 2 iunie ziua copiilor mai mari. Și am în calendar aici avans Lamborghini. Și mă duc la reprezentanță în Piperă. Mai întâi trebuie să plătesc avansul de cotă. Acum învăț și eu cum se întâmplă lucrurile astea. E prima mașină 0 kilometri pe care o comand din reprezentanță customizată cum vreau eu. Se plătește avansul de cotă 20 de mii de euro. Am înțeles că mașina va ajunge în cel mult șapte luni la mine.

Am vorbit și voi vorbi cu băieții de la Lamborghini să facem în așa fel încât să ajungă în 2023. Pentru că ar fi stupid să-mi iau Lamborghini nou nouț, să-mi ajungă în decembrie, să scrie 2022 pe carte, dar ea să mai aibă 20 de zile până în 2023. Și atunci vreau să ajungă în 2023 la început, ianuarie, februarie, martie. Eu sunt businessman până cade soarele de pe cer. Dacă mașina vine de Crăciun eu la revânzare pierd câteva zeci de mii de euro pentru că ea va fi 2022, nu 2023. Așa că, lasă, că Moșul poate să vină și în ianuarie”, a dezvăluit Dorian Popa.

Citește și Câți bani pe lună câștigă Dorian Popa din social media. Ce planuri are artistul cu afacerea în imobiliare

@cosminu24 Cat costa avasul de cota pentru un Lamborghini? #foryou #lamborghini #fypシ #dorianpopa #podcast #hatz #pentrutine #cosminu24 #succes ♬ sunet original – Cosmin A

Cât costă modelul de Lamborghini pe care și-l cumpără Dorian Popa

Dorian Popa a dezvăluit, în urmă cu câteva luni, că își dorește o bijuterie pe patru roți. La acea vreme, artistul spunea că oscilează între Lamorghini, modelul nou – Huracan Spyder, sau un Ferrari. Am aflat ce a a ales acesta, în cele din urmă. Cum spunea chiar el, avansul e de 20 de mii de euro.

Iar un Lamborghini Huracan Spyder costă peste 200 de mii de euro. Acesta e doar prețul de pornire pentru un astfel de bolid de lux. Dar cum Dorian spunea că vrea să-și personalizeze mașina așa cum vrea el e clar că prețul final va ajunge să fie mult mai mare.

Pentru majoritatea românilor suma pe care o plătește Dorian Popa e una colosală, însă, având în vedere cât câștigă artistul într-o lună, achiziționarea acestei mașini e pentru el e o nimica toată.

Câștigă Dorian Popa din Social Media

Dorian Popa a câştigat peste 100.000 de euro în luna aprilie şi peste 200.000 de euro de la începutul anului 2022. „Aprilie pentru mine a fost o lună foarte bună, îi mulțumesc extrem de mult lui Doamne-Doamne, și sper că Doamne-Doamne simte că pentru mine veniturile financiare nu înseamnă schimbare comportamentală decât în bine. Am făcut vreo 100 și ceva de mii în aprilie, Doamne Ajută! Chiar poate, considerabil mai bine, undeva la 200 și ceva de mii de euro de când a început 2022, asta pe partea de social media vorbim, evident, ceea ce pentru mine este extrem de rewarding”, a spus Dorian Popa pentru Click!.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unei fotografii pe Instagram: 3.000-3500 de euro.

Promovarea unui singur produs, prin postarea unui filmuleț pe Instagram: 4.500-5.500 de euro.

Giveaway pe Instagram: 5000 – 10000 de euro.

Un instastory de 15 secunde: 1500 de euro.

Postare pe Facebook (promovare produs) – 1000 de euro.

Postare pe Tik Tok, 2.000 – 3.000 de euro.

Citește și Dorian Popa, aroganțe la un restaurant din Paris. Cum a încercat să plece fără să plătească nota de plată: „Am scos lanțul de la gât, i-am spus că e din aur. Le-am arătat că am 2,4 de milioane de urmăritori pe Instagram”