Ce cadou neobișnuit a primit Culiță de ziua lui, chiar de la Ileana Sterp. „Este ceva original”, a spus acesta în hohote de râs

Sora lui Culiță Sterp, Ileana, i-a făcut acestuia un cadou care l-a făcut pe artist să izbucnească în râs.

27 oct. 2022, 13:22
Ce cadou neobișnuit a primit Culiță de ziua lui, chiar de la Ileana Sterp. „Este ceva original”, a spus acesta în hohote de râs

Culiță Sterp tomcai și-a serbat aniversarea de 30 de ani alături de familie, rude și prieteni. Artistul a dat o petrecere grandioasă cu lăutari și dedicații de mii de euro. El se bucură de un succes foarte mare în carieră, fiind unul dintre cei mai apreciați artiști din România la momentul actual.

Sora acestuia, Ileana Sterp, a postat pe contul ei de YouTube un vloog în care le-a arătat urmăritorilor ce cadou i-a pregătiti lui Culiță. Acesteia i-a fost greu să aleagă cadoul, pentru că manelistul are deja tot ce își dorește.

Totuși, Ileana i-a oferit două cadouri fratelui ei, ambele originale și personale. I-a cumpărat artistului o brățară pe care a gravat un mesaj emoționant.

Citește și: Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”

„Este ziua lui Culiță și am avut niște emoții pentru că i-am comandat o brățară faină și mă bucur din suflet. Dar nu v-am arătat cadoul propriu-zis despre care v-am povestit zilele trecute. I-am făcut un cadou original aș spune eu, o să vi-l arăt mai târziu.

Așa arată brățara, vedeți și voi ce mesaj fain i-am pus pe ea: Unde viața începe și iubirea nu se termină niciodată. Familia C.M.D. (Culiță, Milan, Daniela). Nu știam ce să-i iau pentru că el are de toate”, a povestit Ileana Sterp.

Cel de-al doilea este cu totul special, pentru că a fost pregătit chiar de ea, menționând că o să îi ajungă artistului toată iarna. Culiță Sterp a primit de la sora lui compot de struguri făcut chiar de ea.

„Despre asta vorbeam, despre borcanele astea cu compot de struguri. Culiță este înnebunit după compotul ăsta și de câte ori vine la noi mănâncă de pe raft, acolo se duce prima dată, așa că i-am făcut compot de struguri. Eu cred că o să se bucure foarte mult!”, a adăugat sora artistului.

Ileana a filmat reacția fratelui ei, iar acesta a rămas uimit de originalitatea cadoului și a început să râdă.

„O să am toată iarna. Vai de capul meu!”,  a spus Culiță Sterp râzând.

„Ca să nu îl mai mănânci pe al nostru. Ți-am făcut să ai toată iarna!”, i-a răspuns Ileana, tachinându-l.

Citește și: VIDEO Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro, de ziua lui. Au curs banii la propriu! Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău