Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”

Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Recent, mezina familiei Sterp s-a măritat şi, potrivit tradiţiei, a părăsit casa părintească şi s-a mutat la soţul ei, Sebastian Crăciunescu, unde locuieşte împreună cu socrii.

26 oct. 2022, 14:35
Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Tânăra s-a confesat surorii ei, Ileana: „Hai, mișcă-te odată”
Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra

Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra. Sora cea mică a lui Culiţă i-a făcut o vizită surorii ei, Ileana, care este măritată la rândul ei şi a întrebat-o despre viața de femeie căsătorită, dar și despre cum este să locuiești sub același acoperiș cu socrii.

Citeşte şi: VIDEO Culiţă Sterp, petrecere cu lăutari şi dedicaţii de zeci de mii de euro, de ziua lui. Au curs banii la propriu! Printre invitaţi s-a numărat şi Vlăduţa Lupău

Cum se înţelege Getuţa Sterp cu soacra

Cele două surori au găsit fost prilejul perfect să povestească despre viaţa lor, având în vedere că în urmă cu câteva săptămâni, Getuţa s-a măritat și a plecat de acasă. Ileana a fost curioasă să afle cum se înțelege aceasta cu soacra ei, iar răspunsul ei a uimit-o.

Getuța Sterp se declară mulțumită de relația pe care o are cu socrii ei şi nu duce dorul de casă, deoarece locuiește foarte aproape de moșia mamei Geta pe care o vizitează des. La discuția celor două a asistat și Sebastian, care a ascultat totul, fără să scoată vreun cuvânt.

Ileana: Pe tine nu te sună soacră-ta? Nu-ți spune: „Hai, mișcă-te odată”?

Getuța: Momentan, nu face de-astea. Sunt foarte ok. Mă întreabă, soro, unii și alții cum e la socrii. Sunt foarte cumsecade, dar știi care e chestia? Toată ziua mă duc și pe la mama și mai merg și dorm și pe acasă, nu e ca și cum am plecat la sute de kilometri.

Ileana: Ești foarte aproape de casă, până și ideea asta te liniștește. Ne-a ajutat Domnul, că nici eu nu m-am măritat departe, suntem destul de aproape. Ce ne făceam dacă eram la sute de kilometri?!„.

Geta Sterp o atacă dur pe Carmen de la Sălciua

Mama lui Culiță Sterp a criticat-o dur pe fosta sa noră, Carmen de la Sălciua, care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Marian Corcheș. ”Chiar am vrut să îi scriu mesaj: oare cât timp o să stai căsătorită dacă ai stat un an și ceva cu Culiță? Am zis că nu scriu, am zis să mă abțin”, a declarat mama Geta pentru Fanatik.

În urmă cu câțiva ani, Carmen de la Sălciua și Culiță Sterp au format un cuplu și chiar au ajuns să își jure iubire veșnică în fața altarului. Din păcate, relația celor doi nu a durat până la adânci bătrâneți și în ciuda tuturor eforturilor mamei Geta, cei doi au ajuns la divorț.

Chiar dacă i-a fost greu să accepte despărțirea celor doi, mama Geta a reușit în cele din urmă să treacă peste divorț, însă nu o poate ierta pe fosta sa noră.

Eu vă spun sincer, m-am supărat. Am iubit-o foarte tare pe Carmen, dar la fel de repede am dat-o la o parte. Eu le-am zis, i-am zis lui Culiță să nu divorțeze, să nu se ajungă la divorț.

Bine, te-o înșelat băiatul meu, dar tu ai fost în stare să îl înșeli de o sută de ori! El era naiv, tânăr săracul. Păi, să ajungi să îți iei avocat, ce ai jurat tu acolo, în biserică? Eu i-am zis când a băgat divorț, să nu mergi acolo la divorț”, a spus mama Geta.