Ce cadouri a primit Putin cu ocazia aniversării a 70 de ani. Prietenul lui Lukaşenko i-a dăruit un tractor, liderul Tadjikistanului i-a trimis pepeni

Vladmir Putin a primit cadou, de ziua lui, un tractor de la şeful statului Belarus, Alexandr Lukaşenko, anunţă BBC.

08 oct. 2022, 10:56
Ce cadouri a primit Putin cu ocazia aniversării a 70 de ani. Prietenul lui Lukaşenko i-a dăruit un tractor, liderul Tadjikistanului i-a trimis pepeni

Cu ocazia împlinirii vârstei de 70 de ani, Vladimir Putin a primit cadouri din partea puţinilor lideri care îl mai susţin după invazia Rusiei în Ucraina. Aliaţii săi i-au adus laude şi cadouri omului care a condus Rusia, în calitate de  preşedinte sau de prim-ministru, de mai bine de două decenii.

Citeşte şi: Patriarhul Kiril a inventat o rugăciune specială pentru Vladimir Putin, de ziua sa. El le-a cerut ruşilor să o rostească neîncetat în următoarele două zile

Un tractor este unul dintre cadourile primite de Vladimir Putin. Cadoul a fost făcut de preşedintele statului Belarus, Alexandr Lukaşenko, anunţă BBC.

Autoproclamatul „ultimul dictator” al Europei, aflat la putere chiar mai mult decât liderul rus (din 1994) și a cărui administrație este, de asemenea, sub sancțiuni occidentale după invazia Rusiei în Ucraina, a venit la Sankt Petersburg cu un certificat cadou pentru vehiculul fabricat din Belarus.

Putin a primit şi pepeni de la preşedintele Tadjikistanului, Emomali Rahmon.

Citeşte şi: Kadîrov anunţă, de ziua lui Putin, că mai trimite mercenari ceceni în Ucraina: „Îi vom elimina pe sataniști”

Liderul nord-coreean Kim Jong-un l-a felicitat pe Vladimir Putin pentru „zdrobirea provocărilor şi ameninţărilor Statelor Unite”.