Ce cadouri au cumpărat românii pe Internet de Valentine’s Day și Dragobete

În perioada 1-24 februarie 2012, top 3 cadouri pentru ea a inclus eşarfele, inimioarele şi bijuteriile, în timp ce, pentru el, în topul cadourilor achiziţionate s-au aflat tabletele, smartphone-urile şi ceasurile, se arată într-un studiu okazii.ro.

28 feb. 2012, 13:56
Ce cadouri au cumpărat românii pe Internet de Valentine’s Day și Dragobete

Domnii se dovedesc a fi generoşi, structura cadourilor achiziţionate confirmând acest lucru  80,31 % din cadouri au fost cumpărate pentru a fi dăruite domnişoarelor şi doamnelor.

Comparativ cu perioada similară a anului 2011, în materie de cadouri pentru ea, cele mai mari creşteri ale căutarilor de produse pe Okazii.ro se înregistrează la eşarfe, inimioare şi bijuterii, crescând de 6, 3, respectiv de 2 ori. Căutarile şi achiziţiile de cadouri coincid, iar cele mai mari creşteri s-au înregistrat la eşarfe (creştere cu 118%), inimioare (80%) și bijuterii (cu 63%).

„De Valentine’s şi Dragobete, tot mai mulţi români preferă să caute şi să cumpere online cadourile pentru persoana iubită, iar tendinţa este în creştere. Se observă comportamente diferite de achiziţie. Dacă de Valentine’s, pentru ea,  cadoul preferat de pe Okazii.ro a fost lenjeria, de Dragobete au fost preferate eşarfele. Pentru domni, de Valentine’s au fost preferate tabletele, iar de Dragobete, smartphone-urile”, declară Costin Cadelcu, Marketing Manager Okazii.ro.

În ceea ce priveşte cadourile pentru el, cele mai mari creşteri ale tranzacțiilor înregistrându-se la tablete (creştere cu 180%), smartphone-uri (130%) şi ceasuri (cu 97%), comparativ cu aceeaşi perioadă a anului 2011. Mai multe informaţii, în imaginea din ataşament – Top 5 cadouri cumpărate pentru el de Valentine’s Day şi Dragobete.