Ce cadouri inedite a primit „Bebeto”, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghe, de ziua lui. Suma este una impresionantă VIDEO

Bebeto, fiul impresarei Anamaria Prodan şi al antrenorului Laurenţiu Reghecampf, a împlinit 14 ani, o vârstă importantă în viaţa oricărui copil, care reprezintă primul pas spre adolescenţă, astfel că şi cadourile primite au fost pe măsură.

03 sept. 2022, 12:01
Ce cadouri inedite a primit „Bebeto”, fiul Anamariei Prodan şi al lui Reghe, de ziua lui. Suma este una impresionantă VIDEO

Anamaria Prodan a fost întotdeauna cunoscută pentru apropierea sa de familie, răsfăţându-şi copiii cu numeroase cadouri extravagante, dar în acelaşi timp are grijă şi de educaţia lor, astfel încât aceştia să se dezvolte în adulţi responsabili. Aşa se face că, deşi era ziua lui, Bebeto nu a lipsit de antrenamentul clubului unde practică fotbal, la fel ca tatăl său.

Totuşi, nu doar stricteţea a împins-o pe Anamaria Prodan să îşi trimită fiul la antrenament de ziua sa, ci şi faptul că îi pregătise o petrecere surpriză alături de colegii săi de echipă.

„Nu bănuia nimic. A fost o surpriză. Eu m-am ocupat de tot. Zilele astea o să-i fac buletinul”, a declarat Ana Maria pentru Playtech.ro, despre supriza pe care a primit-o Bebeto.

În timp ce Ana Maria s-o ocupat de organizare, Reghe a postat un mesaj pe rețelele de socializare, în care i-a declarat fiului său că îl iubește mult. Acum ceva timp, Bebeto era dezamăgit pentru că tatăl lui nu îl mai caută.

Citeşte şi: Ce face Ilinca atunci când nu este alături de soțul ei. George Simion a dat-o de gol FOTO

Pentru că deja este destul de mare, impresara a considerat că cel mai frumos cadou pe care i l-ar putea oferi și cu care nu ar greși niciodată, sunt banii. Astfel Bebeto poate să își cumpere ce își dorește, iar conform unor surse suma nu ar fi deloc una mică, ci de 2000 de euro.

„I-am dat bani. Acum e mare. Nu mai merg cadourile. E bărbat. Banii-s sfinți la cadou. Așa merge și își ia el ce vrea. Sau își comandă ceea ce-și dorește. Îi dau băiatului meu și viața mea. Pentru copiii mei trăiesc”, a mai spus impresara.

Aceasta a mai spus că fiul său a început școala din luna august, iar anul viitor își doresc să se mute în altă țară, cel mai probabil în Dubai, acolo unde are și casă.

Citeşte şi: Oana Lis, detalii sfâşietoare despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nici nu mai poate sta în fund. Urla noaptea de durere”