Oana Lis, detalii sfâşietoare despre starea de sănătate a lui Viorel Lis: „Nici nu mai poate sta în fund. Urla noaptea de durere”

Oana Lis trece printr-o perioadă foarte grea, având în vedere problemele grave de sănătate pe care le are soţul ei, Viorel Lis, fostul primar al Bucureştiului.

03 sept. 2022, 08:44

Soţia lui Viorel Lis a ajuns la un moment dat la capătul puterilor, atât psihic, cât şi pe plan financiar, astfel încât a făcut un apel la urmăritorii săi de pe reţelele de socializare, rugându-i pe cei care au posibilitatea să doneze pentru achiziţia de tratamente pentru Viorel, care se află într-o stare de sănătate foarte delicată.

Ajuns la vârsta de 78 de ani, problemele de sănătate ale lui Viorel Lis sunt din ce în ce mai multe și tot mai mari, iar singurul sprijin al fostului primar al Capitalei e soția lui, Oana, cea care îi e alături în fiecare zi și care are grijă ca soțul ei să fie bine.

În ultima perioadă starea de sănătate a lui Viorel Lis s-a complicat și mai tare, iar tratamentele și lucrurile de care fostul primar al Bucureștiului avea nevoie erau din ce în ce mai scumpe.

Oana Lis a declarat pentru Spy News că partenerul său nu mai poate să iasă din casă, căci blocul nu are rampă și nu se poate deplasa cu căruciorul.

”E acasă, nu a mai ieșit din casă că nu avem rampă. Vreau să le mulțumesc celor care au donat, datorită terapiilor i-au mai trecut durerile că urla de durere. Am luat un cărucior, tot felul de lucruri, un scaun special să faci baie, tot felul de creme, sunt multe lucruri”, a spus Oana Lis.

Citeşte şi: Alina Pușcaș are probleme mari de sănătate. Diagnostic teribil al medicilor

Ea a povestit că durerile erau atât de groaznice încât soțul ei ajunsese să urle din cauza suferinței şi a mărturisit că bărbatul nu mai putea să doarmă noaptea din cauza durerilor uriașe pe care le avea.

”Durerile erau groaznice, ajunsese la medicamentul care se ia pentru durere, nu mai dormea noaptea, nu mai putea sta în fund”, a mai zis Oana Lis.

Soţia fostului primar a mai declarat că îi e teamă ori de câte ori pleacă de acasă căci își lasă soțul singur, însă nu are încotro, căci dacă ar angaja pe cineva va mai trebui din nou să plătească persoana respectivă, iar banii pe care îi au nu sunt deloc mulți.

”Nu mă ajută nimeni altcineva, decât dacă plătesc pe cineva. Mai ies și eu să fac cumpărăturile. Stau cu frică când plec. Prioritar pentru mine e Viorel și nu am cum să mă ocup de alte lucruri, nu mă ajută nimeni și e foarte complicat”, a adăugat Oana Lis.

Citeşte şi: Paralizat la vârsta de doi ani, după ce medicii i-au pus un diagnostic greșit de 15 ori. Părinții micuțului sunt disperați